Pæpp og papp.

Språkutviklingen til småttisser er en artig sak. Men også veldig utfordrende, hva er det hun sier tenker jeg rett som det er. For ordene popper frem som perler på en snor for tiden. Men som oftest er det veldig uforståelig. Enn så lenge. Alma er veldig opptatt av knapper for tiden. Og knapp = papp. Det hun egentlig ikke er så veldig opptatt av er pupper. Mange småunger driver jo og krafser nedi genserne på gud og hvermann, men det er ikke Krølle det minste interessert i. Likevel har hun fått med seg at vi har pupper, og spør jeg henne hvor puppen er, peker hun og sier pæpp.

Men det aller morsomste for tiden er at hun har begynt å synge. Eller, synging og synging Fru Blom, det kan vel egentlig diskuteres. Det er jo ingen ord som kommer, bare en slags nynning. "aaaaooowaaaaaoowaaaoooooooowaaaaaaaaaaaooooow" høres det ut som. Når hun driver på med dette kan man se at hun konsentrerer seg noe helt fryktelig. Og hun er veldig fornøyd med seg selv når hun har tatt en trall. Og mammaen er veldig veldig stolt :)

Vi fikk overraskende nok finvær i dag (værmeldingen sa jo regn!), men det blåste en kald vind, så vi tilbragte formiddagen inne. Søndager er daffedager, så Krølle satt og så på Mamma Mia (hun sitter faktisk og ser hele filmen), mens jeg ryddet litt og leste aviser. Etter duppen hennes ruslet vi opp til mormor og spiste middag. Nå er Krølle lagt og jeg sitter her og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Det er lenge siden jeg har kjedet meg. Men nå gjør jeg nettoppp det.
Egentlig så burde jeg sette igang med de middagslistene mine, det stoppet seg helt på fredag.. Også må jeg manne meg opp til i morgen, for da er planen å ta en vårrydding i boden. Og det er litt av en jobb det!
dscf3660
I dag kjørte vi Lille My-stilen.  Fått langt hår nå ja! :)

(Innlegget ble skrevet rundt halv åtte, men da jeg skulle poste det logget blogg.no meg ut av alt. Jeg ble så sur at jeg slo av hele maskinen, trodde innlegget var borte. Men sannelig lå det ikke her, lagret under "utkast"!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits