Ready for launch.

dscf3633
Holdt på å le meg skakk da jeg så dette bildet på kameraet mitt i dag. Min far og Alma var nemlig på tur på fjellet i dag. Og her ser det vitterligen ut som hun er klar for utskyting. :)
Jeg er ingen skigåer, så jeg var hjemme og ryddet etter påsken og i tillegg tok jeg mini-spa. Skrubbing og smøring av legemet gjorde godt etter farting rundt i påsken.
Snuppelura hadde trivdes i pulken (det var hennes første tur. I pulken som jeg hadde da jeg var lita), og min far kunne entusiastisk fortelle at Alma "like det litt røfft og fartsfylt hu sjø".

dscf3645
Tøffingen poserer, det her var sikkert like før Buffy rappa kjeksen hennes :)

Fjellufta var så oppfriskende på snuppelura at hun skulle slettes ikke ha en dupp på dagen i dag. Energi sjø. Det førte selvfølgelig til at hun var på bristepunktet i ettermiddag. Nå ligger hun og snorker på soverommet, mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal gjøre med alt påskegodtet som tyter ut av skapene. Jeg er visst ikke for gammel for påskeegg (jippi!), for jeg har fått kjempemye godteri. Problemet er at jeg er mettet. Jeg blir uvel bare jeg tenker på sjokolade og andre søtsaker. Årsaken til det er selvfølgelig at jeg har proppet meg i hele påsken...
So, any suggestions? Jeg kaster det ikke, sløser ikke vettu ;)

3 kommentarer

Lars Haakon

14.04.2009 kl.13:03

Så gøy med pulk!!!Vi gleder oss virkelig til å gå på ski med pulk selv.For en nydelig jente også!!!!

Yngvild

14.04.2009 kl.17:40

æ kommer jo ikveld :D

Guro

14.04.2009 kl.23:41

Lars Haakon: Tusen takk:)Yng: du spist itj SÅ my da, æ har fortsatt alt for my å slit me her... ;)

Skriv en ny kommentar

hits