Grillings

Gjett om jeg er glad for at jeg skrev opp Alma på barnehagelista i påska da? For gjett hvem som er blitt syk? Blæh. Kjente jo at det begynte å klø bak i halsen i går, og i dag våknet jeg til bomull i hodet og rennende nese. Og meget laber form. La meg og sov etter at Yngvild hentet Alma i mårrest, og sov til halv ett. Deilig. Men fortsatt laber form.
Satt og hang her hjemme til det var tid for å hente krølle i barnehagen klokka 3. Så var det hjem en snartur for å prøve å få i henne litt middag, noe som ikke gikk, før vi dro til fjæra for å grille. Vi var invitert på grilling av ei venninne av meg, som mistet den lille jenta si for litt over et år siden.  Hun markerer bursdagen hennes hvert år. Kjempekoselig. Og trist selvfølgelig, men trist på en god måte. Hvis noen skjønner. For hun var veldig syk, og har det endelig godt nå. Ser for meg at hun sitter der oppe som en liten engel og kikker ned på oss. Huff, kjenner at jeg blir rørt av å skrive nå.
Men poenget mitt var, det var kjempekost å grille, alle som var der syntes nok det!
dscf3516

Alma ville ikke ha middag før vi dro, men pølse, det var populært ja! Og sjokoladekake. Ingen sier nei til sjokoladekake. Hvertfall ikke Alma Fafaly! Så glad var hun i sjokoladekaka, at selv om hun tryna, gikk på hodet i bakken, og tårene spratt, så holdt hun beinhardt på sjokoladekakebiten hun hadde i hånda. Den var helt krønsja, så hardt holdt hun. Men å slippe den gjorde hun ikke.
dscf3523

dscf3525

Nå skal jeg drikke opp koppen min med honning og litt te i, så skal jeg finne senga. Jeg vil vil vil bli i superform i morgen! Må bare sjekke farmen min først... Herregud hvor teit er det å bli hektet på FarmTown liksom??

7 kommentarer

Yngvild

06.04.2009 kl.23:13

Slemme Afrotanta som glapp krølle å sendte ho i bakken. Bra ho holdt i kaka, det va jo et tegn på at alt sto bra til i overetasjen fremdeles hvertfall! :) Pjuh!

Vero

07.04.2009 kl.13:25

What? Driv du å glippe nusket så hu går i bakken? :O Nei å nei ;)

Duracellbaby

07.04.2009 kl.14:12

Man slipper ikke en sjokoladekake!! Sånn er det bare..hihi...Hyggelig (og trist) at hun markerer dagen slik. Hun setter sikkert pris på at dere stiller opp:)Men hva er FarmTown da?? Noe jeg burde få med meg kanskje?? Alma like søt (om ikke søtere) som vanlig;)

Guro

07.04.2009 kl.14:58

FarmTown er et spill på facebook.... Man har sin egen gård, sår, høster, pløyer, jobber for andre, handler osv. Skikkelig teit. Men kan bli skikkelig hekta... ;)

Yngvild

07.04.2009 kl.16:51

vero: både æ og Krølle hadde jo regnklær på å ho heiv sæ jo ned så det gikk FOOORT :) sorry....

Vero

07.04.2009 kl.20:06

Hehe, trudd itj akkurat du hadd gjort det me vilje nei! Tøtta e jo faster than lightening så da skjer sånt :)

Peter Parker

08.04.2009 kl.20:21

SV: Jovisst e artig me de små....Kåpa e kjøpt på Cubus, der fins den også i rød...

Skriv en ny kommentar

hits