Tilbake.

Phju. Endelig tilbake i heimen etter tre dager borte. Jeg har vært på kurs på Sankt Olav på mandag og tirsdag, i dag var jeg der på nytt for røntgen og sjekk av ryggen. Jeg dro ikke alene, mamma og Alma var også med. Tanken bak det var at jeg skulle slippe å kjøre frem og tilbake hver dag, derfor ble de med meg. Vi bodde hos slekta på byåsen. I huset jeg bodde i mine fire første leveår. Koselig å treffe tanter, onkel og søskenbarn man ikke treffer så altfor ofte. Morfar var der også, men han ser jeg jo heldigvis både titt og ofte.

Det har vært tre slitsomme dager må jeg innrømme. Å sitte på kurs en hel dag er meget trøttsomt. Ikke fordi kurset er kjedelig, tvert imot! Men sliten blir man, og etterpå kommer man ikke hjem til sin egen seng, man er gjest i andres hjem. I tillegg hadde jeg med en stk Alma Fafaly som var midtpunktet for alle i de tre dagene vi var der, det førte etter hvert til at hun regnet med å få det som hun ville hele tiden. Faktisk så krevde hun å få det som hun ville etter ei lita stund. Hvis hun ikke fikk det som hun ville fikk hun små raserianfall, tett som perler på ei snor. Kjempehærrlig å ta seg av sånne etter en dag med kursing liksom...
faffen1
Frøken snupp: "hær e det æ som bestemme!"
(fotograf: Vero) :)

Jeg hadde lovt mamma en tur på City Syd mens vi var i byen, og gjett om jeg angret på den lovnaden da! Ikke akkurat en plass man får mer energi på... Dro rett etter kurset i går, og kom hjem kvart på sju! phju. Satt i koma og så Frustrerte Fruer om kvelden. I dag purket jeg til ti. Har knapt nok merket at mamma og Alma sto opp.
Shoppingsturen førte til et tonn med nye klær til frøken snupp. Skal se om jeg får lagt ut bilder i morgen, hun fikk mye fint.

Nå ligger frøken snupp og sover, og jeg skal følge etter i neste sekund. I morgen blir nok en lang dag, med svømming, foreldremøte og jentekveld!
God natt :)

Én kommentar

Vero

02.04.2009 kl.01:44

Tiiihi, hu va bestemt i dag ja! Men hu e no fortsatt nusket mitt :)

Skriv en ny kommentar

hits