En moteløve in the beginning.

Er ikke bare bare å ha ei jente i hus. Selv om hun er knapt 16 måneder vet hun allerede hva hun vil ha på seg. I forrige uke kjøpte jeg meg en hårbøyle på Glitter. Og den har Alma lagt sin elsk på. Går jeg med den og hun oppdager det, er det rasing helt til jeg setter den på hennes hode. "takk takk" sier hun fornøyd da. Jeg er egentlig litt overrasket, har kjøpt flere fine hårbånd til henne, men de blir revet av etter 1 sek. Er helt klart bare hårbøyler som er godkjent...

dscf3460
Her sitter hun og spiser frokost og ser på video av seg selv på dataen. Å se seg selv på bilder og film er det beste som finnes for tiden. Når hun ser seg selv peker hun og babbler ivei til meg. Akkurat som om hun forklarer hva det er hun gjør på filmen. Søtingen min :)

4 kommentarer

29.03.2009 kl.12:57

hehe..godt hun vet hva hun vil ha:)Også var hun jo veldig søt med den også da...Lotte og mie:)

Mona

30.03.2009 kl.00:06

så utrolig vakker liten prinsesse du har:)

Emi

01.04.2009 kl.13:15

jeg bare repeterer meg selv hver gang jeg kommenterer jeg; HUN ER SÅ SØT! guuurimalla :-p Jeg er en følger av bloggen din, så jeg får oppdateringer på blogspot, men ingen har kommet i det siste, så i dag stusset jeg over det å bestemte meg for å besøke likevel, og jammen meg hadde du jo postet maange poster! noe må være galt.

Guro

01.04.2009 kl.22:53

søt og sta :)

Skriv en ny kommentar

hits