The grudge.

Skumle krefter prøver å fortelle meg noe om standpunktet mitt i forrige innlegg. Tror jeg. For hva har dukket opp på den korte tiden siden siste innlegg? Jo, feber. Tro det eller ei, men jeg begynte å fryse rett etter at jeg skrev innlegget. Lurer på om det er WWF, Operabygget i Sydney, Hotell Plaza eller Ikea som har lest det jeg skrev og sendt en ond tanke i min retning.

Det verste som finnes er de frostriene man får når man får feber, og feberen er stigende. Man blir aldri varm, uansett hva man pakker seg inn i! Selv har jeg så og si plassert meg oppå oljeovnen. Hadde jeg ikke brent av meg ørene i forsøket, hadde jeg sikkert slått armene rundt den og klemt til. Jeg tok en paracet da feberen var på 38,1 (man skal vel legge til litt også, når man måler i munnen?), og venter med å legge meg til tabletten virker og jeg ikke fryser mer.

Imens kan jeg liksågodt komme med en frustrasjon. Jeg abonnerer ikke på noen aviser, leser dem på nettet. Er det noen andre som har lagt merke til at den Ikea-reklamen, den med masse ledninger som flyter rundt på siden, den stopper scrollinga? Det er umulig å scrolle nedover i en fin flyt når den dukker opp. Man må sitte å klikke seg nedover. Irriterende!

Og hvis du lurte, nei, jeg slår fortsatt ikke av all strøm i morgen! Vero påpekte at det sto at man bare skulle slå av lysene, ikke tv og andre apparater. Men hallo, hva er vitsen med det da? Skal man først slå av strømmen, så må man vel slå av alt. Men som sagt, jeg gjør det ikke... :)

(og så må jeg legge til på slutten her at da jeg skrev overskrifta på dette innlegget nå så angret jeg i samme sekund som fingrene traff tastaturet. Den filmen er helt forferdelig, angrer noe helt innmari på at jeg har sett den! I enhver situasjon jeg er i, kan bilder fra den filmen poppe opp i hodet mitt. Yngvild kan vel bekrefte at jeg ikke var helt "på nett" etter at vi så den sammen?)

Én kommentar

Yngvild

28.03.2009 kl.03:16

hihi.. lurte på koffor du dro mæ me på DEN gammel-kaill-puben etter kino'en ja... d va nu grett å sove på sofan din den natta..

Skriv en ny kommentar

hits