En bløt start på dagen (...).

Hele dagen startet på tverke i dag (hmm, merkelig setning..). Jeg våknet av at Alma gjorde meg oppmerksom på at hun var våken og klar for å stå opp. Tok et søvnig blikk på klokka, og da bråvåknet jeg, den var 07.58!!! Yngvild kommer jo innom for å hente Alma 08.00. I samme sekund som jeg hoppet ut av senga og ropte "Almaaa, vi har forsovet oss!" ringte det på døra. Spurtet ut i gangen, med håret rett til værs, rev opp ytterdøra og sa til en overrasket Yngvild som sto der "vi har forsovve oss, æ kjøre dåkk t barnehagen!".

Ikke nok med det, da jeg hadde dumpet Alma på stellebordet og begynte å ta av nattdrakten hennes, kjente jeg en forferdelig lukt. Bleien fløt over av en løs masse, æsj æsj æsj! Jeg skifter jo så og si aldri bæsjbleier lenger, så når jeg får sånne ladninger fremfor meg er det nesten så jeg blir dårlig. Funderte fælt på om hun hadde fått diarè. Hun bruker jo å holde seg til hun kommer på potta om morgenen. Men det var jo så løst og illeluktende at jeg trodde rett og slett hun var dårlig i magen. Helt til jeg kom på at hun spiste et kilo druer i går ettermiddag...
Som Yngvild sa da hun kom inn på badet: "æsj, det lukte blautbæsj her".

Etter den brå starten på dagen, har jeg vært helt ør i hodet. Har liksom aldri våknet helt. Torsdager er turbodager her i huset også. Etter henting i barnehagen er det rett hjem å få i seg noe mat før vi peiser på til svømminga. Så er det rett hjem og mate og stelle snuppa, før jeg kapitulerer på sofaen. Det tar skikkelig på med den svømminga altså, blir dødssliten. Neste torsdag skal jeg på jentekveld med gjengen etter svømminga. Blir det servert vin der vet jammen ikke jeg hva utfallet blir. Heldigvis er det hos naboen (nesten hvertfall), så jeg har ikke lange veien hjem :)

I morgen skal vi ut og kjøpe solbriller til snuppa etter barnehagen. Det er så fint vårvær her nå, men ei skarp sol. Solbriller må til.  Alma er helt vill etter å ut for tiden. I går sto hun å hylte ved ytterdøra, så da var det ikke noe annet å gjøre enn å kle på seg og gå ut. Hun har med Brio-vogna si, er ikke helt komfortabel med å gå med de store uteskoene sine enda. Hun trasket ivei, etter å ha gått langt oppover i veien fant jeg ut av vi kunne liksågodt ta en tur innom mormora hennes, som sitter hjemme med gips på foten. Men snuppa skulle ikke inn der heller, ville bare gå og gå med vogna si utenfor. Etter ei stund var jeg stivfrossen, og Alma ble tvangstattmed innendørs.
For å si det sånn, jeg vet hva vi kommer til å gjøre i helgen ja....
dscf3442

dscf3447

dscf3451

3 kommentarer

Yngvild

26.03.2009 kl.21:53

ho GIKK vel ikke helt til mormor??

Guro

27.03.2009 kl.11:31

neida :) vi tok tandemstolen vårres imellon:)

Emi

27.03.2009 kl.16:39

så søt hun er! Hektiske dager er slitsomt ja :-O

Skriv en ny kommentar

hits