Skogalskap.

I helga øynet jeg håp om en tidlig vår. Det var sol, varmt, ikke snø og jeg tok frem joggeskoene mine. Mandag morgen våknet jeg opp til 10 cm nysnø og kuldegradene hadde på nytt festet grepet. Jeg gikk med joggesko i går allikevel, på trass. I mårrest var det 8 minus da jeg sto opp. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta på vinterskoene... Farsken.

Det var vårstemning akkurat lenge nok til at krølltoppen fikk seg joggesko. Vi var på kjøpesenteret på lørdag. Da vi satt og drakk kaffe (jeg, krølle, Vero, Yngvild, mamma og Tante Ingrid) spurte mamma om det var noe krølle trengte nå. Ja jeg har tenkt å se om jeg finner noen joggesko, sa jeg. Etter kaffepausen stakk jeg innom parfymeriet og sniffet på parfymer, og på den lille tiden jeg var der hadde mamma selvfølgelig rukket å kjøpe joggesko til lille krølle.
dscf3432
SKOfus joggesko i str 21. Det står 399,- inni, men jeg tror de var på salg til 299,-
Barnesko er
dyrt!

Jeg kan ikke mye om barnesko. Kikket litt på Skoringen sine sider i dag, og visste du at i ett- og toårsalderen vokser føttene med ca 2 cm i året? Og når du kjøper sko til barnet skal skoen være 1,5 cm lengre enn foten? 8 mm skal sikre at foten passer i skoens avrunding, slik at den kan bevege seg fritt, og 7 mm er til å vokse i.
Det er ingen grunn til å bruke sko innendørs (hvis det er varmt nok). Til barnet er en 2-3 år, er varme, sklisikre sokker det beste valget.

Etter å ha lest dette skal vi roe ned sandalbruken innendørs litt (kan bli vanskelig da krølle elsker sko), og jeg skal slutte å krangle med de ansatte om at skoene er alt for store, når vi er på butikken og prøver barnesko...
Man lærer så lenge man lever.
Heldigvis :)

2 kommentarer

Yngvild

24.03.2009 kl.22:35

Krølle?? :D

Guro

25.03.2009 kl.09:47

finnes vel itj et mer passende ord på tøtta for tida.. :)

Skriv en ny kommentar

hits