Snylting.

Er det noe jeg absolutt ikke er en fan av, så er det snylting. Jeg blir rett og slett irritert av snylting. Snylting er fy. Jeg har ikke guts nok til å snylte. Jeg er rett og slett for beskjeden. Alt for beskjeden, jeg må egentlig skjerpe meg.
Men uansett, i dag har jeg snyltet til den store gullmedaljen.

Årsaken til at jeg ikke har skrevet noe i helgen er at det har vært fullt hus her siden fredags ettermiddag. De siste folkene dro klokken sju i kveld, og da satt jeg her helt ør i toppen og mo i knærne. Sliiiiten. Men ikke misforstå (hei til dere som var her), det er sliten på en veldig god måte. En sånn sliten men god følelse man sitter igjen med etter å ha hatt det bra i flere dager! Kjempe-kjempe-kjempekoselig helg har det vært. Har vært sammen med mennesker jeg treffer ofte, litt sjeldnere og veldig sjeldent. En veldig god blanding altså.

Men, da de siste dro i sju-tiden i kveld, da var jeg ganske så svak. Og kom på hvorfor, jeg hadde ikke spist på veldig lenge. Men orker jeg å lage noe når jeg er sliten? Neh. Åpnet kjøleskapet og tittet inn i håp om at det skulle dukke opp en saftig biff eller en smakfull omelett inni der. Det gjorde det ikke. Men det som derimot lyste mot meg var en hel brie-ost! Nam!
Og her kommer snyltingen inn, den var ikke min. Vero hadde glemt den i kjøleskapet mitt. Selv om jeg tviler sterkt på at hun gidder å reise i 16 mil (tur/retur) for å hente den, så føltes det som tyveri da jeg tok den ut. På kjøkkenbenken sto en fristende eske med kjeks, som hun også hadde glemt. Og Yngvild hadde satt igjen ei halvfull flaske Zero.
Say no more. I say...
dscf3429

Everything is gone. En hel brie-ost på tom mage er ikke akkurat å anbefale for de med sart fordøyelse. It's heavy. Kommer garantert til å være mett når jeg våkner i morgentidlig. Akkurat nå kjennes det ut som om osten kryper oppover i halsen på meg. Blæh.
Yngvild og Vero; takk for maten!!
(jeg skal kjøpe igjen alt, jeg lover!)

Nå er klokka snart ti, og jeg sier takk for meg. Seng og søvn, here I come!

4 kommentarer

AmaBroni

22.03.2009 kl.21:56

e du tullat, kaller du det dær snyltinG??? da har hvertfall æ snylta på dokker i helga!! FInn ut ka æ skylder dokker du....

Vero

23.03.2009 kl.10:16

Bra du spist opp osten, det va meninga! Itjnå snylting det dær nei. Takk for trivelig helg!

joakim

24.03.2009 kl.19:38

dette har altså ingenting med innlegget ditt å gjøre, men jeg har begynt å lese boken "mitt liv, min frihet", om livet til en somalsk jente. En utrooooolig bra bok. Nå har jeg lyst til å lære masse om afrika (tenk, det er flere land der, både somalia, etiopia og kenya i følge boka hihi)ble veldig fasinert av beskrivelsene av styringsystem, stammer og forskjellige kulturer osv osv. så nå må Guro som er min master i afrikakunnskap gi laila litt privatundervisning!

Guro

24.03.2009 kl.21:11

hæh! e itj afrika et land?!!? ;) knegg knegg... :)

Skriv en ny kommentar

hits