Tastes like heaven.

Jeg kan smake igjen! juhuuu. I går satt jeg parat ved telefonen klokken 09.00. Men kom selvfølgelig ikke gjennom før etter ca 20 minutter. Da jeg foklarte hvem jeg var, jeg fikk ikke time i går men fikk fortalt at jeg måtte ringe i dag, hva som feilte meg osv, sa damen i telefonen "dessverre så gikk den siste akuttimen for 2 min siden. hmmm, skal vi se. Nei, timen på fredag er også gått". Jeg bare "Fredag?! Jeg skal ha time nuh!". Ja nei, det gikk nå an å ringe legevakten i kveld da, var svaret jeg fikk. Da så jeg ikke noe annet råd enn at jeg måtte ta på meg streng-stemmen. I motsetning til Alma, der den funker svært dårlig for tiden, så virket den faktisk på damen i telefonen. Etter en liten tenkepause sa hun at hun skulle snakke med legen min å ringe meg tilbake. Etter 10 min ringte telefonen, og jeg fikk time 11.40 :)
Å bruke streng-stemmen til mennesker jeg ikke kjenner er det verste jeg vet, men må man så må man!

Da jeg kom til timen min fant de selvfølgelig ingenting... Ikke bakterier, ikke hovent i halsen og ikke CRP. Typisk. Diagnosen ble virus. Som det alltid er når de ikke vet hva man har. Men jeg måtte komme tilbake om det ikke ga seg da. Det slipper jeg, for i dag er tunga mi mye bedre. Begynte å bedre seg allerede i gårkveld, jeg kunne til og med spise noen av nøttene Yngvild hadde med til Frustrerte Fruer.

I dag våknet jeg med snørr i nesen, var jo bare et spørsmål om tid før Alma smittet meg med forkjølelsen sin. Vi deler jo snørr, spytt og tårer hver dag her. Men, en forkjølelse er bare barnematen, så lenge munnen er i funksjon igjen!:)

Vi har forresten vært på helsestasjonen i dag. Alma gikk på penicillin da hun skulle ta sprøyte på 15 mnd kontrollen. Så vi måtte tilbake i dag. Sprøyta ble satt uten en eneste lyd fra Faffen, jeg ble nesten litt sjokkert. Måtte veie og måle også, og på bare en mnd, har hun vokst 0.5 cm og lagt på seg 280 gram. De vitale mål er nå 10 455 gram og 78,5 cm.
Alma er nå bare 1,5 cm unna en dobbling av lengden da hun ble født. Og deler man vekta hennes på fem, er det enda noen hundre gram ned til vekta hun hadde da hun be født. :)

Then...
077

And now!
dscf3376

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits