Seriøst?!

Fikk e-post fra eBay i dag, om at jeg hadde vunnet en budrunde på tøffler til Alma. Notat til meg selv: slutt å by på ting og tang i hytt og gevær! Var ikke den store summen da, ca 200 kr for Robeez-tøffler pluss et matchende sokkepar. Inkludert frakt. Tror de koster nærmere 300 kroner her til lands. Pytt la gå.

Da jeg hadde betalt med pay-pal (genial betalingsmåte!), poppet det selvfølgelig opp sider jeg kunne være interessert i på eBay. Jeg måtte jo bare ta en sneak peak da. Og kom inn på masse klær fra Gap. Ble ikke veldig interessert i klærne der må jeg innrømme, men like før jeg skulle klikke ned siden fikk jeg øye på dette, en bikini i størrelse 1 1/2 år. Sykt!
babybikini
Ei bikinitruse med plass til bleie...
Hva i heiteste skal en ettåring med en bikini?? Det her er det dummeste jeg har sett på lenge.
Jeg kan med hånden på hjertet si at jenta mi aldri kommer til å bli kledd i noe slikt. Ikke før hun har noe å fylle bikinien med hvertfall!
Men jeg har kanskje ikke stemmerett i klesspørsmål. Jeg som får bakoversveis av påkledningen til disse fjortis-bloggerne på blogg.no både titt og ofte. Når ble det vanlig for en 15 åring å kle seg som en glamourmodell?
Jeg sier det bare, Alma Fafaly: Not in my lifetime!
;)

5 kommentarer

Peter Parker

16.03.2009 kl.12:23

Æ trur nok vi "gamlinga" ikke har nå vi skulle sakt i den saken der..;)

Emi

16.03.2009 kl.12:23

BRA! Jeg er like sjokkert som deg. Jeg er tilbake foressten, beklager at dt har blitt så stille så lenge. Sånn kan det gå med en halvveis amputert finger :o takk for dine gode bedring ønsker :)

Guro

16.03.2009 kl.13:26

PP: joooo, æ nekte! ;)Emi: ka har skjedd? æ bynt seriøst å bli bekymra no altså:)

Emi

17.03.2009 kl.10:49

nei egentlig var det en ulykke for 1 år siden hvor jg ble bitt av halve fingeren..har venta 1 år på operasjon for å fikse stubben, nå er det gjort. Mulig jeg må tilbake til ATTER en operasjon men jeg håper aldeles ikke det :-)

Guro

17.03.2009 kl.12:43

bitt av? jøss, det hørtes dramatisk ut. oppfølgingsoperasjona e kjedelig! etter at æ knust nesen i en bilkræsj mått æ operer to ganga. men enda va itj legan fornøyd. men da sa æ stopp. så den dag i dag går æ rundt med e skjev nese... ;)

Skriv en ny kommentar

hits