Ei tunge til besvær.

Tunga mi er like ekkel som i går. Den kjennes tykk og ruglete ut, særlig på sidene. Da jeg heiv innpå med en salt fisk i går (smågodtet vet dere) kjentes det som om jeg hadde kastet innpå 100 gram med rødt pepper. Det svei!
Midt oppå tunga er det akkurat som når man har brent seg. Du vet, når du stapper innpå et nystekt pizzastykke, og oppdager at fyllet er kokvarmt. Da kan både ganen og tunga bli ekkel i lang tid etterpå. Sånn er tunga mi, og jeg har ikke brent meg. Og den har vært sånn siden fredagen. Jeg begynner å bli irritert.
Trodde det var et forkjølelsessymptom, men jeg har ikke fått hverken snørring eller hosting, og formen er egentlig hel grei.
Åh, jeg vil ha tilbake tunga mi...

Men ellers har helgen vært strålende. I går kom pappa og gjorde ferdig veggen min. Jeg ønsket meg nemlig en vegg i bursdagsgave. :) Tror det er det rareste ønsket jeg noensinne kommer til å ytre.
"i år ønske æ mæ en vegg i bursdagsgave"
dscf3380
Mye finere å få skjult kjøleskapet ja. Slipper å se rørene og ledningene på baksiden av kjøleskapet, og rotet jeg lagrer oppå det..
Og så fikk jeg en fiiin plass å henge opp kunstverkene jeg fikk av Alma til jul!

Etter formiddagsduppen til Alma dro vi til kjøpesenteret for å handle noen småsaker. Jeg kikket etter tøffler til Alma, men fant ikke noen jeg likte. Hun må også ha solbriller, men det kom jeg på da vi var kommet hjem igjen. Typisk.
Vi hadde et kort pit-stop hjemme, jeg hoppet inn og hentet sekken til Alma, hun skulle nemlig ligge over til mormor. Jeg spiste taco der og så "Korslaget" før jeg dro hjem og storkoste meg alene hjemme. Utrolig hvordan ting endrer seg. Før i tiden hadde jeg kommet til å dødd av kjedsomhet, og jeg hadde syntes synd på meg selv, om jeg måtte tilbringe en lørdagskveld alene hjemme. Nå synes jeg det er utrolig hærlig! :)

Etter en god natts søvn, har jeg hatt daffe- og spadag i dag. Tok en ansiktsrens, en dusj, såpe og scrub av kroppen, et varmt bad med olje, ansiktsmaske (etter å ha svettet i badekaret en stund slik at porene åpnet seg), body butter, ansiktskrem og grønn te med honning mens alt dette pågikk.
Etter en stund gikk jeg tilbake til badet for å klemme svarte prikker, utsatte det en god stund, det er så vondt! Særlig rundt munnen. Har alltid svarte prikker som ligger heelt inntil leppene, når jeg prøver å klemme dem ut er det så vondt at både tårer og snørr begynner å renne. Er helt rød i øynene av smerte. Og de sitter som betong! Jeg klemte tre stykker  dag, da maktet jeg ikke mer smerte.

Nå sitter jeg og kikker på finværet ute. Skulle absolutt ha vært ut en tur. Men det er tross alt fridagen min i dag, jeg gjør som jeg vil! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits