Tyven tyven skal du hete...

Appelsinsjokoladen fra i går ga tydeligvis mersmak hos snuppelura, for da jeg intetanende satt med pc'en og sjekket kontoen i dag var det revestreker på gang rundt stuebordet. Det lå noen båter appelsinsjokolade igjen der, tydeligvis.
Etter ei stund ved pc'n legger jeg merke til at det er mistenkelig stille. Ser meg rundt, og ser et krøllhode som driver på med noe ved enden på sofaen. En stor blomstervase sperret utsikten, men av og til kikket krøllhodet opp, så at kysten var klar, og fortsatte med det hun holdt på med.
Da skjønte jeg at her er det ugler i mosen, så jeg gikk for å sjekke hva som foregikk.

Med en gang snuppelura så jeg nærmet meg raste hun vekk fra åstedet. Tok henne igjen ved enden på bordet, og da så hun sånn ut.
dscf3360

Hun skjønte meget godt at hun hadde gjort noe som slettes ikke var lov, så dermed satte hun liksågodt i å hylskrike. I et forsøk på å få litt medlidenhet. As if liksom!
dscf3357

Etter å ha roet ned hyleungen som hadde samvittighet svart som natten, og ikke minst, fått av henne genseren som var full av sjokkis gikk vi til åstedet for ugjerningen for å ta en titt på ødeleggelsene.
Sofaen så ikke ut.
dscf3368

Gulvteppet var heller ikke spart. Og både kosekaninen og smokken var innsmurt med sjokolade. Kosekaninen kunne ikke hives i maskinen, for den ville ikke ha blitt tørr til kvelden. Derfor sover snuppelura sammen en sjokoladekanin i natt..
dscf3375

Møkka måtte bort, og vi satte igang med å vaske vekk sjokoladen. Den skyldige ble satt til å vaske sofaen, og hun gikk igang med oppgaven med friskt mot. Men etter ei stund ble det mye morsommere å spise på kluten...

video:almavasker

2 kommentarer

Emi

16.03.2009 kl.12:26

herregud hun er søt!loldu er så flink i å dokumentere hverdagen. props :)

Cec

03.04.2009 kl.04:46

Ha ha ha ha :p ho e nu bra skjoenn!!! :)

Skriv en ny kommentar

hits