SSS = Sushi, Shopping og Synging.

I dag var dagen jeg har gledet meg til lenge. Jeg skulle ut og spise sushi med Veronica! Har hatt sushilyst i flere måneder nå, og til slutt greide vi begge å koordinere oss til å gå ut å spise sammen. Jeg er ikke dreven på sushi i det hele tatt, så det ender alltid med at jeg bestiller "happy hour".  Den har forrett, misosuppe og et fat med utvalgte sushi- og makibiter (tror jeg det heter..). Det er faktisk så lenge siden jeg har vært på sushiresturant, at da vi fikk forretten satt jeg og kopa i noen sekuner før det gikk opp for meg, "det er sant, de kommer ikke med bestikk, vi skal jo spise med pinner". Jeg er ikke god på pinner. Men det gikk, på et vis. Faktisk føler jeg selv at jeg ble ganske dreven etter hvert.

dscf3318

Da vi satte oss ned fikk jeg et brev av Veronica. Der sto det:

"Hurra for Guro som har (hatt) bursdag!
Bursdagsgaven var vanskelig å finne
jeg tror vi må spise den med pinne
et sushi-måltid fra meg
gis herved til deg
Nam"

Tuuuusen takk! Love you beibe! :)

Jeg kom til byen til lunsj, og møtte Laila, Hege, Lene og Stine på Solsiden der vi gikk på kafè. Kjempehyggelig det og. Bortsett fra en ting, skal komme tilbake til det senere... Grrrr.
Jeg fikk litt tid til overs mellom kafebesøket og resturantbesøket, og da greide jeg selvfølgelig å forville (..) meg inn på H&M der jeg selvfølgelig fant meg noe. Hadde igjen bursdagspenger fra morfar, så da er et vel egentlig lov.
dscf3319
Socks!

dscf3331dscf3327
Cardigan i marineblått og hvitt.

I tillegg var jeg nok en gang innom Norli. Og jeg klarte ikke å dy meg....
dscf3323
Jeg har lest Karin Fossums "Den onde viljen" nå (som jeg forøvrig synes var litt simpel), men alt jeg greide å tenke på mens jeg leste var "lurer på hvordan fortsettelsen på "The pillars of the earth" er." Nå får jeg snart vite det! juhuuu :)

Kjørte hjem igjen samtidig som jeg gaulet til Robbie Williams. Det beste er å ha på så høy lyd at man ikke hører sin egen stemme. Jeg synger ikke pent til opplysning. Men etter ei stund med gauling i bilen tenkte jeg "jøss, æ syng jammen itj så værst likevæl æ ass". Så puttet jeg en finger i øret for å høre min egen stemme. Da revurderte jeg mine egne tanker og tenkte " fyyyyy faan kor falsk æ syng!!".....

Nå skal jeg legge sangkarrieren på hylla for et øyeblikk, og skru på "Da damene dro", just love it!


5 kommentarer

Yong

10.03.2009 kl.21:01

Å, sushi er sååå godt! :-)

Vero

10.03.2009 kl.22:12

Love you too :) Det va så trivelig atte! Næste uke kjæm æ te dæ for mer skravlings :)

Hege

10.03.2009 kl.23:36

Og jeg som glemte å gratulere deg med dagen i dag...GRATULERER med vel overstått bursdag Guro!Kjempekoselig å se deg igjen i dag forresten! :D

Guro

11.03.2009 kl.09:49

Hege: hehe, takk:) e så gammel no vettu, så e itj så stort me bursdag lenger ;)

Stine

13.03.2009 kl.17:58

Gratulere masse med vell overstått, Guro! :)

Skriv en ny kommentar

hits