Ei spenne med bæsj.

Nå har jeg nettopp stått på badet og utført noe som glatt kunne ha gått rett inn i programmet "Møkkajobber" på Discovery. Bokstavelig talt. Alma er en potteunge. Dvs, hun både tisser og bæsjer på potta. Kan ikke huske sist jeg byttet en bæsjbleie faktisk. Hun bæsjer hver morgen og hver kveld. På dagen setter jeg henne på potta etter hvert måltid. Og dermed er bleien så og si tørr nesten hele dagen.
En liten flinkis er hun! :)

dscf3038

Men pottestundene er ikke alltid korte. Hun må sitte ei stund før det kommer noe. Særlig når et er store ting på gang. Og da skal hun gjerne holde på med noe samtidig. Som feks å se på klær, hårspenner, badelekene osv.
Da sitter hun der fornøyd og fikler, samtidig som potta etterhvert fylles opp. Det som er bittelitt dumt, er at fiklinga ofte fører til at det ikke bare er bæsj og tiss potta fylles med. I forrige uke lå det et strikk å svømte da jeg løftet av Alma. I dag lå det ei spenne der. Et stor spenne. Så stor at det var uaktuelt å skylle den ned i do (der strikket havnet). Men hvordan i heiteste skulle jeg få den opp? Å ta den opp med fingrene var uaktuelt. Æsj!
Etter mye tankearbeid, skal jeg ofre en pinsett, hva med den tanntrådholderen, osv, fant jeg ut at Q-tips, det er svaret! Det var ikke enkelt, spenna var sleip av å ligge å svømme i bæsj, men etter 11 forsøk greide jeg å få tak med Q-tipsene, og hev den i søppelbøtta.

Herrlighet, når jeg leser det jeg skriver innser jeg hvor enormt livet har endret seg de siste årene. Hvem skulle trodd at jeg en kveld i mars 2009, skulle sitte å skrive om bæsj og tiss, som om det var det mest naturlige i verden. Ingen tvil om at fokus i livet endrer seg en smule etter å ha fått barn. For dere som leser innlegget her og synes det er teit. Bare vent, you will get there!

(siden jeg ble kastet ut av blogg.no og ikke kom meg inn igjen da jeg skulle poste innlegget i gårkveld, ble jeg overlykkelig nå, da jeg fant ut at innlegget ikke var blitt slettet, det var lagret som utkast. Blogg.no dere må skjerpe dere, nå er det begynt å bli umulig å komme inn på bloggen om kveldene igjen, sånn kan det ikke være.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits