Helgen i bilder.

dscf3305
Sko er toppers for tiden, og etter morgenstellet på lørdag skulle snuppa ha på seg skoen min. Det var ikke enkelt å gå med ei sko som er 15 størrelser for stor. Men å ta den av, det skulle hun ikke.

dscf3316
Lillebror og Yngvild kjøpte fine kopper og fat til meg i bursdagsgave. Og jeg kjøpte til det som manglet med bursdagspengene jeg fikk av min morfar. Fiiiiine fat og krus ja! :)

dscf3312
Nachos og rødvin på lørdagskvelden. Har hatt besøk av ei god studievenninne fra NTNU i helgen, vi koste oss max på lørdagskvelden med "Det store Korslaget". Et nytt favorittprogram!


dscf3310
Senere på kvelden var vi skrekksslagne. Jeg hadde kjøpt "Fritt vilt 2", og den måtte vi selvfølgelig se. Unn-Eirill tilbragte filmen under et pledd, og jeg bak ei pute og et skjerf.. Når jeg så gjennom skjerfet så jeg akkurat passe. Også måtte jeg ha fingrene i ørene da. Lyden er jo det verste med disse skrekkfilmene.

I dag, søndag har jeg og snuppelura vært i Trondheim og besøkt mitt søskenbarn som har en gutt som er en mnd eldre enn Alma. Glemte selvfølgelig kameraet. Men det var veldig hyggelig.
Nå skal jeg sove. Natt til i dag ble ikke helt avslappende. Lurer på om det har noe med filmen vi så på lørdagskvelden å gjøre....

2 kommentarer

Ingrid

08.03.2009 kl.23:26

fine bilder :D

Vero

09.03.2009 kl.18:48

Fin litjsnupp, fine koppa, sjalu på nachos, flire godt av skrekkfilmoopplegget :)

Skriv en ny kommentar

hits