Made in (kremt) Ghana.

Jeg sa i går at jeg skulle legge ut bilder av snuppa i klærne Joe sendte fra Ghana. Når jeg så legger ut bildene har jeg på følelsen av at mange kommer til å bli skuffet. For hvis dere hadde sett for dere en tradisjonell ghana-drakt, ja så tok dere feil. I begynnelsen av februar ba jeg Joe sende klær som Alma kunne ha på seg på nasjonaldagen. Det gikk ikke lang tid før pakken lå i postkassa (utrolig nok). Men da jeg åpnet den måtte jeg le. Han hadde sendt et skjørt og en topp. I batikk. Forsåvidt greit det, mange av stoffene som lages i Ghana er batikk, det er utrolig mye fin batikk der faktisk. Og ikke minst, it's made in Ghana.

Da jeg kikket inni plaggene joe hadde kjøpt, var det en merkelapp der. Bare det er litt uvanlig for klær kjøpt på marked i Ghana. De er som oftest sydd av lokale "skreddere" og har slettes ikke merkelapper. Hmm, tenkte jeg. Så tok jeg er nærmere blikk på merkelappen. Og hva sto det der? Joda, Made in Thailand...

Jajaaaa! Det er så typisk Joe å greie noe sånt. Typisk mann som han er, så er ikke detaljene så nøye, bare han får tak i det han er bedt om. Og han var selvfølgelig meget fornøyd med kjøpet sitt selv. Skitt au, tenkte jeg. Hun får bare ha det på. Det er i det minste kjøpt i Ghana da!
Også klippet jeg av merkelappen før jeg sendte henne i barnehagen.....kremt.

dscf3283
Nysmurt med Apobase en tidlig fredags morgen :)

dscf3302
Fikk ikke tatt et bra bilde forfra. Der er det to lommer.

5 kommentarer

Yong

07.03.2009 kl.12:16

Hehe - så morsomt. Det er jo veldig typisk mannfolk, men veldig bra at han i det hele tatt gjorde det da :-) Pappa'n til mini brukte et halvt år på å sende ham en pysjamas fra Liverpool... Snuppa di er utrolig skjønn! :-)))

Duracellbaby

07.03.2009 kl.22:34

Synes klærne var kjempefine jeg;) Og pappan gjorde jo som han fikk beskjed om OG han var flink;)Alma er og blir nyyyyyydelig;)

Guro

08.03.2009 kl.01:15

Nei har ikke et vondt ord om pappaen til snuppa, han gjør alt han kan for henne. grunnen til at jeg skrev "utrolig nok" er at posten har en tendens til å bli "borte" i Ghana... dvs det finnes mange klåfingrede postansatte der.

joakim

08.03.2009 kl.02:13

hvem er det som har aue foten sin på bildet???

Guro

08.03.2009 kl.23:27

Joakim: det e mamma. hu har operert i tærne :)

Skriv en ny kommentar

hits