Valgets kvaler.

I går ble jeg endelig ferdig med boka mi "The pillars of the earth" med Ken Follett. Jeg skriver endelig fordi den var så lang, ikke fordi den var dårlig. Faktisk så var den veldig bra! Så bra at jeg ble helt hektet, og det å bli hektet på ei bok på 1100 sider tar tid!
Og når man er alene om ansvaret for en vilter ettåring er det ikke mye tid å ta av. Men boka her krevde at jeg tok meg tid, for jeg greide ikke å legge den fra meg. Derfor må jeg innrømme at oppgaveskriving har det blitt fint lite av denne uken... Shame on me.

Jeg vet ikke om jeg skal begi meg inn på et referat av boka, for jeg frykter at jeg kommer til å røpe alt for mye. For det er så mye som skjer i den! Men, sånn in basic så er handlingen sentrert rundt Tom Builder og hans familie, og en by kalt Kingsbridge. Tom Builder er murer og hans største drøm er å bygge en katedral. Handlingen foregår fra 1135 til 1155, og det er så interessant å lese om hvordan livet var på den tiden. Det er på en måte ei historiebok, i tillegg til at det er en salig blanding av kjærlighetshistorier, krim, forviklinger og mysterier. I love it!
dscf3264
Les den!

I går var jeg og Janne på spa i Trondheim, og da var vi innom Solsiden, der jeg fant to bøker på mammutsalget. "1222" av Anne Holt og "Rødsonen" av Gert Nygårdshaug. I tillegg har jeg to bøker jeg fikk i julegave som jeg ikke har lest enda, "En halv gul sol" av Chimamanda Adichie og "Den onde viljen" av Karin Fossum.
Hvem av dem skal jeg begynne på nå?
Etter den laaaange, men akk så interessante "The pillars of the earth" føler jeg for å lese ei lettlest bok. Jeg har til og med oppdaget at det er skrevet en fortsettelse på "The pillars of the earth" men den er jeg nødt til å vente litt med. Over 2000 sider med den samme historien uten avbrekk blir litt i meste laget.

dscf3260
Hvilken bok er den neste?

2 kommentarer

Fetch

05.03.2009 kl.11:48

Vi syns det er veldig spennende å følge denne bloggen. Selv om vi akkurat har begynt. God tur (?).

05.03.2009 kl.12:52

En halv gul sol!

Skriv en ny kommentar

hits