Organisering av tv-hverdagen.

Denne uka starter det ikke mindre enn 16 nye programmer på tvskjermen. Jeg må innrømme at tv-titting har blitt nedprioritert i det siste, så disse premierene er en ypperlig måte å bli tvslaveinfisert igjen! Looking forward! ;)
Her er noen av de nye programmene.


NRK1: Folk i farta (torsdag 22.30)

Alex Rosén er tilbake i vant stil. Nok en gang reiser han verden rundt på jakt etter nordmenn med uvanlige liv.


NRK1: Showbiz (fredag 19.55)

Jonna Støme og Klaus Sonstad tar over på fredagskvelden etter «Mesternes Mester». Duoen reiser rundt på norske arbeidsplasser der de tvinger folk til å synge og danse foran kamera.


TV2: En god nummer to (mandag 20.30)

Stjernespekket komiserie der Henriette Steenstrup spiller en lubben og mislykket skuespiller som endelig greier å ligge seg til en rolle på Nationaltheatret. Steenstrups ektemann Fridtjof Såheim, samt Ane Dahl Torp og Pia Tjelta står også på rollelisten.


TV2: Det store korslaget (lørdag 20.00)

Syv kjendiser skal plukke ut 20 sangere fra sin egen hjemby for å konkurrere om å lage det beste koret. En av TV 2s største satsinger denne våren. Skal konkurrere med «Den store klassefesten på NRK1.


TVNorge: Wipeout (mandag 21.30)

Japansk gameshowhumor på sitt villeste/verste/beste. Nordmenn, dansker og svensker møter hverandre i en ellevill hinderløype der man må være forberedt på både slag i trynet, gjørmebad og fall fra store høyder.

TVNorge: Silent Library (tirsdag 20.00)

Aleksander Schau og Thomas Aune fra P3-programmet «FK Fotball» leder konkurransen om hvem som greier å lage minst lyd på et bibliotek. Utfordringen for deltakerne ligger at de underveis blir utsatt for voldsbruk og ydmykelser av utspekulert slag. Guttehumor.


TVNorge: Sannhetens øyeblikk (tirsdag 20.30)

Kontroversielt gameshow. Deltakerne er koblet til en løgndetektor mens de må svare på intime spørsmål ? med familie og venner sittende i salen. Hvorfor de gidder? Premien er på 200.000 kroner.


TVNorge: Glamourjentene (torsdag 20.30)

Helene Rask og syv andre puppedamer inviterer oss inn i sine liv. Høy silikonfaktor, men også et nært og personlig møte med vanlige, norske jenter.


TVNorge: Ungkaren (torsdag 21.30)

En ungkar på 30 år skal velge og vrake mellom en skokk kvinns, som enten er rundt 20 eller 40 år. Dette er sesong nummer tre.


TVNorge: Jakten på den 6. sans (søndag 21.30)

Snåsa! Tom Strømnæss skal nok en gang prøve å finne Norges mest synske person. Kan noen overgå enn viss trønder ved navn Joralf?


TV3: Norges styggeste rom (mandag 20.30)

Nordmenn er besatt av oppussing, og Kathrine Sørland er klar med sesong nummer to.


TV3: Luksusfellen (onsdag 20.30)

Idet finanskrisen legger sitt klamme grep om kongeriket, er TV3 på plass med flere programmer om nordmenn som oppfører seg hodeløst med lommeboken.


TV3: Paradise Hotel (mandag 9. mars 21.30)

Totalt skamløst realitykonsept der unge, veldreide mennesker sendes på luksushotell. Der må de enkelt og greit finne seg noen å hoppe til køys med, ellers kan de bli sendt hjem.

Det som jeg kunne tenkt meg å se er "folk i farta" (alex er bare RÅ), "det store korslaget" (har gått og digget reklamen til den serien i ei uke nå(syngende reklamer vet dere, hehe) , jeg må nesten bare gi den et forsøk), "sannhetens øyeblikk" (dumme dumme folk som melder seg på altså, må se og le!), "glamourjentene" (dokusåper er bare diggbart!), "norges styggeste rom" (ELSKER oppussingsserier) og "luksusfellen" (verdens beste program, blir like sjokkert hver gang jeg ser det).

Det er et problem her, "sannhetens øyeblikk" går samtidig som "da damene dro"... Må ærlig innrømme at damene vinner den kampen. Og så har jeg bittelitt lyst til å se "Paradise Hotel".... *rødme rødme*
"Ungkaren" er jeg blitt en smule lei av, men skal ikke se bort ifra at jeg "hopper" inn i serien senere. Jeg har en tendens til å bli interessert når halvparten av epsiodene har blitt sendt. Overnaturlige programmer som "jakten på den sjette sansen" er totalt uaktuelt, det lille snevet jeg har av å være husredd eskalerer til å bli et problem om jeg ser sånt.

Men har jeg tid til alt dette da? Hmm...
Tror jeg må sette opp en plan å se hvordan den blir. Man må jo huske å plotte inn de seriene som allerede går også!
Nei, det blir ikke noe oppgaveskriving i dag nei ser jeg. Nå skal det planlegges!! ;)

Én kommentar

Yngvild

02.03.2009 kl.16:41

takk og pris for at damene vinner :) Tirsdagskvelden blir ikke den samme uten Steve&co

Skriv en ny kommentar

hits