Potteakrobatikk

I dag sov vi til ti over åtte, juhuu! :D Det kan ha noe å gjøre med at snuppa våknet opp i mammasengen i mårrest. Kremt... Man må jo kose seg når det er helg.
Etter å ha gjort sitt på potta skulle hun absolutt ikke ha på seg bleie og klær. Det som var meget morsomt derimot, det var å stå å slenge med dørene på skapet under vasken. Hvis jeg dristet meg til å spørre "Alma, skal vi ha på klær nå?", begynte føttene hennes å springe som noen trommestikker, så ut som hun var midt i en sprint. Med den forskjellen at hun sto på stedet hvil...

Det var leking på høy nivå inne i stua før lunsj. Den dumme mora satt og lastet ned sanger på pc'n samtidig, så snuppa hylte når matingen gikk for sakte. Hun får nemlig bare en og en bit fremfor seg. Ellers ender det med at alt pålegget spises av og ikke noe brødskive. Når hun har kun en bit å konsentrere seg om så spiser hun brødet også. Riktignok etter å ha plukket av pålegget og spist det først, men så lenge hun spiser brødet etterpå er det greit.
Desserten var frukt & musliblanding, det elsker hun. Men trøttheten var på vei til  gjøre måltidet til et mareritt, så jeg fant ut at jeg skulle gi henne noe å fikkle med mens hun spiste det siste. Og det var der jeg gjorde den store feilen...

Jeg ga henne en skosokk.... For de som ikke kjenner frøkna, så er sokker og sko det store for tiden. Derfor bør alle vite at gir man snuppa en sokk, da innebærer det arbeid og aktivitet. For sokken skal has på foten. Den tas av, og skal has på igjen. Ekstra stas er det hvis den settes på steder den ikke hører hjemme, som feks på hånden, legges oppå hodet osv. Da hviner man fornøyd, før man krever at den skal settes på foten igjen.
Jeg er så lei av sokker!!!
Stellebordet er et mareritt for tiden, der står sokkekurven hennes. Den endevendes hver gang hun ligger der. Og alle sokkene skal selvfølgelig prøves på foten. Siden hun ikke kan si ordet "sokk", blir det "eeeeeh. EEhhhhh. EEEEEEHHHHH!!!". (når jeg selvfølgelig er alt for treg til å reagere i det tempioet frøkna ønsker....)
Av den grunn er det så og si bare om morgenen og kvelden vi bruker stellebordet nå.  Er ikke bare sokkene, bleier og alt annet som finnes der kastes veggimellom. Nice.

Uansett, da jeg innså min store tabbe ved lunsjbordet var det for seint. "EEEEHHHHH"!
Da må man være kreativ å finne raske løsninger. Man gidder tross alt ikke å ha på og av sokker på bein som er under bordet! Jeg puttet sokken under bodyen hennes. :) Det var selvfølgelig rasende festlig, og hun var med ett opptatt av å få tak i den der sokken. Det var ikke lett nemlig. ;)
dscf3236

dscf3237

dscf3238


dscf3241
"Haha, enkelt!!"

dscf3239
"Men, hvordan får jeg den under genseren igjen?"

Da hun satt på potta for å tisse før duppen sin greide hun selvfølgelig å velte, mens hun satt der. Fatter ikke hvordan hun fikk til det,den potta er stødig. Uansett, hun bekket, klasket ansiktet i understellet på stellebordet og hylte så det spratt både snørr og tårer. Siden vi bruker å gå på do sammen, så ja, jeg satt på do. Derfor satt så jeg på do med snuppa på fanget. Etter ei stund tenkte jeg at det her er sikkert ikke så veldig lurt, hun har jo ikke tisset enda. Ca 9 tiendedels sekund etter at jeg satte henne ned plasket det tiss over hele gulvet. Strømpebuksa, bodyen, gulvet, you name it. Jeg la dopapir over det verste, men det skulle hun selvfølgelig plukke opp. Æsj.
For å gjøre en lang historie kort, hun ble kattevasket og lagt til sengs. Badingen får vi ta når hun våkner.
Jeg skal se om jeg får lest litt i boka mi før hun våkner igjen nå. Nå er jeg kommet godt i gang altså, har lest 600 sider. Av 1000! :)
So long.

2 kommentarer

Yngvild

01.03.2009 kl.15:08

herlige snuppa mi :) hehehe glæder mæ til å bytte næse i morra.. Men ka me å få noen hyller ved stellebordet på veggen som bare du når, med sokker å bleier å stæsj...? :D

Guro

01.03.2009 kl.23:09

har tenkt på det. men siden æ har planlagt bleieavvenning i sommer, så håpe æ at stellebordet snart e en saga blott. å da vil æ ha et skap eller lignende der. eventuelle hylla må dermed rives ned. så æ trur æ vente med hyllesnekkring :)

Skriv en ny kommentar

hits