Dagen i dag.

Som vanlig (i disse tider) startet dagen mellom syv og halv åtte. Grrrrr. Men jeg greide å stagge henne i senga til nærmere åtte. Da var det slutt på tålmodigheten hennes gitt. VRÆL!
Etter frokost lekte hun fint på gulvet med lekene sine, alene, i en time. Jeg gikk rundt og slaffet, og etter ei stund gikk vi på badet og tok oss et bad sammen. Jeg skulle uansettt dusje, så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk, dusj for meg og badekos for oss begge. Alma satt og så på meg mens jeg dusjet, så fylte vi i badekaret etterpå.
Helte oppi med badeskum, så det flommet over må jeg innrømme. Til stor jubel fra snuppelura. Hun synes det er fryktelig stas å bade i stor-badekaret. Og det aller morsomste, det er selvfølgelig å stå i det, og gjerne gå litt rundt. Det synes ikke mora er så veldig stas, så snuppa blir satt ned, selvfølgelig under høylytte protester....

Etter badet (hun skulle selvfølgelig ikke opp, så store protester under den prosessen også) satte vi oss og spiste lunsj. Så var det tid for formiddagsduppen, og jeg fikk kostet gulv og ryddet kjøkkenet. Etter duppen var vi med morfaren til Alma på kjøpesenteret der jeg fikk handlet inn litt matvarer som trengtes, og BigBite til lunsj som vi tok med hjem. Da den var fortært (med god hjelp av Alma, hun spiser virkelig alt mulig...) dro hun og morfaren på aketur. Den sene ettermiddag koste jeg og snuppa oss hjemme, vi så litt på "Snow Buddies, valpene i Alaska" som jeg kjøpte til henne i dag, og leste noen bøker.  I kveld skulle hun absolutt ikke sitte på potta. Etter at hun hadde revet utover 24 bleier og lagd snø utover hele badegulvet ga jeg opp. Våkner vel i løpet av kvelden med bleien full av skit no da...

Jeg har investert i spekemat i kveld, kjempegodt! Har sett den ene episoden av Prosjekt X, og snart begynner den andre. Kveldens sitat fra serien : "det er ikke bistandspolitisk riktig". Masteren i Internasjonal Politikk da de skulle pønske ut et prosjekt for landsbyen. Hæhæhæhæhæ!
Hvis noen lurer, fella når man studerer er å bli for opphengt i teorier og teser man leser om. Man må tenke selv også!

Nå skal jeg koste vekk en kilo med smuler fra gulvet under stolen til Alma.
Tuddelu!

dscf3233
Yum Yum, gimme some!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits