Hva skjer'a?

I det siste har vi opplevd en nattlig utvikling her i huset, som jeg ikke er helt sikker på om jeg liker. Fra å være en som godt kan sove til over 9 om morgenen, har nå snuppa begynt å knurre i syv, senest halv åtte-tiden. Jeg vet jo at jeg til tross for dette, har en unge som sover lengre enn de fleste. Men læll!

Det jeg håper på, er at det er andre årsaker til de nye søvnvanene. Som for eksempel at det er tenner på gang. Det har jo stått bom stille i kjæften hennes siden det poppet opp 7 tenner i fjor. Det var forresten plutselig kommet ei tann til i januar, uten at jeg merket det... Men det er vel på tide at det kommer flere nå. Det er nemlig ikke bare på morgenene hun er urolig, hele natten våkner hun støtt og stadig og ligger å knurrer. Da er hun i en tilstand der hun ikke er våken, men ikke i dyp søvn heller. Hvis dere skjønner.
Så jeg har resonert meg frem til at det er ubehag i munnen. Ikke vondt, men ubehag. Derfor er dette bare en periode vi må gjennom, og når den er ferdig sover hun lenge om morgenene igjen.
Ikke sant?!
.....

dscf3232
Morgenstund har gull i munn.....

Én kommentar

Duracellbaby

28.02.2009 kl.15:08

Joda, jeg tror (og håper) også at det er tennene som gjør dette med de;) Vi har akuratt det samme "problemet" her hjemme, mye knurring & jamring på natta. Ikke våken men heller ikke i dyp & god søvn.

Skriv en ny kommentar

hits