Syngende reklamer.

Jeg er ingen fan av Grandiosa uten paprika. Ikke i det hele tatt. Men reklamen derimot, den har festet seg til hjernen min. Ser at det er mange som ergrer seg grønn over reklamen og sangen, så hvorfor liker jeg den?
Jeg er en utrolig fan av musikk-reklamer, det er så diggbart! Tror kanskje jeg er hjernevasket av Ghana-oppholdet mitt, for ghanesere elsker reklamer som inneholder sang og musikk. Kan seriøst ikke huske en eneste reklame som ikke inneholdt det. Alt fra makrell i tomat, tunfisk, drops, sjokolademelk og maling ble reklamert for ved hjelp av en sang og en dans. Egenkomponert til den spesielle reklamen selvfølgelig, her bruker man ikke vanlige sanger.

Her til lands er det ikke så fryktelig mange reklamer som har egenkomponerte sanger som man samtidig kan riste på rompa av. Men det kan man av grandiosareklamen!

 


Da jeg satt og pønsket på dette innlegget i kveld kom jeg på at jeg måtte søke på Youtube etter favorittreklamen min fra Ghana. Og jeg fant den!! :D
Da vi var i Ghana i 2006, skulle de nemlig innføre ID kort for befolkningen. Og hvordan skal man opplyse folkene om dette da? Jo, ved å lage en reklame med en sang som er fengende og catchy, samtidig som de har puttet inn alle opplysninger i teksten, selvfølgelig! I just love it. Og den sitter lagret i hjernen min den dag i dag. Hver gang jeg plukker den frem blir jeg glad og oppstemt.
Her er den, enjoy!

2 kommentarer

Veronica

26.02.2009 kl.22:56

Hehe, fantastiske minna fra 2006 strømme på gitt :) Å sangen har klistra sæ te hjernen allerede...!

AmaBroni

26.02.2009 kl.23:15

se om du kan finne National Health Insurance-reklamen og "The nation of Ghana is changing its currency, there's no change in value, the value is the saaaame"....hohoho

Skriv en ny kommentar

hits