Hoppsi daisy.

Nei, innlegget har ingenting med Drømmehagen å gjøre.  Den serien har ikke slått helt an her i huset.
Derimot er "hoppsi daisy" en treffende betegnelse for snuppelura i dag.
Klokka ett i dag hadde hun time til fysioterapeut, så hun ble hentet i barnehagen halv ett. Ga beskjed i mårrest at de måtte legge henne i elleve- halv tolv tiden, så hun fikk sovet litt først. Ellers hadde det sikkert blitt en vellykket time...

Må bare legge til at det var et helvete å finne parkeringsplass i byen i dag. Martna her sjø, det hadde jo Guro glemt... Fant til slutt en plass (den eneste ledige i hele byen!) lengst unna, bortgjemt ved toglinja. Vi raste i en viss fart gjennom hele byen til rådhuset, og rakk timen akkurat. Phju.
Da vi kom hjem rundt klokka halv tre, ga jeg snuppelura middag, og prøvde å legge henne i senga. Vi skulle jo på svømming fem, så litt relax hadde vært å foretrekke. Men neida. Hun lå og pratet og pratet og pratet og pratet. Men siden hun ikke hylte lot jeg henne ligge. Mens hun skravvlet vilt pakket jeg svømmebagen og begynte å lage meg en omelett. Da hørte jeg smokken klaske i gulvet, og tenkte at nå, nå er det sikkert slutt på moroa. Men igjen, neida, hun fortsatte å skravvle hun. Men etter ei stund var det tydeligvis nok, for da ropte hun, sånn som hun bruker å gjøre når hun slettes ikke synes det her er morsomt lenger, nå må mamma komme og hente meg!

Og hva møtte meg da jeg gikk inn på soverommet?? Jo, ei Alma Fafaly som sto på gulvet!!!
Hun har aldri kommet seg ut av senga før. Og det rareste var at dyna lå akkurat som da jeg bredde den over henne da jeg la henne. Jeg ble helt målløs, før jeg holdt på å le meg ihjel, hun hadde et blikk som sa "å hvorfor har du latt meg stå her så lenge da?!?"
Konklusjon: fra nå av må begge grindene på senga lukkes....

Og i bassenget var hun spinnvill! Hun skulle hoppe fra kanten og rutsje på rutsjebanen hele tiden, til slutt måtte vi tvinge henne til en pause. På de foregående kursene har hun vært meget skeptisk til rutsjebanen, men det var tydeligvis en forbigående fase. Nå måtte vi rive henne vekk så de andre barna også kunne få bruke den..

Nei, det er tydelig at snuppa vokser. Ikke en liten pingle lenger nei, nå skal det utforskes og utfordres hele tiden. Det er en artig alder, særlig nå når hun har begynt å si flere og flere ord. Nå er det "dahh dAHH" (takk takk) hver gang jeg gir henne noe og samtidig sier "værsågod".

dscf3229
Verdens beste Alma Fafaly!

Nå skal hu mor sjøl sette seg ned med en iskaffe. Det var ti-kronerstilbud på ICA den her uka, ti kroner per stykk! Jeg kjøpte fem.... :/
Damn you Tine Iskaffe, for at du gjorde meg avhengig!! ....


Én kommentar

Yngvild

26.02.2009 kl.21:03

søta :D

Skriv en ny kommentar

hits