Sutterkværna.

Onsdager er fridag i barnehagen, og vi bruker å kose oss hjemme. Dagen i dag har ikke akkurat startet som det, en kosedag, må jeg si. Begynte allerede i natt, klokka halv fire ulte det i sprinkelsenga. Det fortsatte å ule selv om jeg proppet inn smokken og la kosekaninen i armkroken hennes. Til slutt maktet jeg ikke mer av ulingen, og hun fikk komme i mi seng (mission accomplished..). Klokka 07.50 var det slutt på sovingen. Hva skjedde med 09.30 morgenene liksom??? Blæk.

Mens jeg lagde frokost, under frokosten og etter frokosten da hun ble satt på gulvet med lekene sine, hyling. Det var et lite opphold når jeg drev og ryddet på kjøkkenet, da skjønner hun tydeligvis at jeg gjør noe. Men om jeg prøver å sette meg ned med en kopp te eller prøver å lese en avis? Hyling. Utspekulert unge!
Klokka ti kom Marte, og jeg fikk tatt meg en dusj, alene, før vi gikk ut en tur. Hørte hvordan Alma "kommanderte" Marte rundt mens jeg sto på badet. Den ungen vet hvordan hun får viljen sin altså (hos andre som ikke er like streng som mora...).

Sutterkværna stoppet heldigvis da vi gikk ut. Men problemet da var at hun bare ville sove. Å holde en ettåring våken i ei vogn på tur = ikke lett. Folk må ha trodd jeg var splitter pine rullgardin, for jeg måtte gå å si "nei nei nei nei, ikkeeeee sove Alma!!" hele tiden. Da lo hun faktisk, klukklo. De siste fem minuttene var nervepirrende, men vi klarte det. Ikke noe soving, rett inn og spise formiddagsmat, tisse på potten og svisj under dyna. Nå sover hun, og jeg håper hun er blid når hun våkner!

Druespising.
dscf3160

dscf3161

dscf3159

Én kommentar

Veronica

25.02.2009 kl.23:50

Æ e å ei sutterkværn for tida! Men æ hyle itj så my æ da.

Skriv en ny kommentar

hits