Tell me what to choose.

Nå sitter jeg her med tekoppen min og prøver å bestemme meg for hva jeg skal velge. Jeg og Janne skal til Nidelven Spa i den nærmeste fremtid, vi fikk jo gavekort derfra i bursdagsgaver. Det er så mye å velge mellom!

dscf3198
(lista fortsetter på baksiden også)

Det jeg er bombesikker på at jeg skal, er ansiktsbehandling. Det står for øyeblikket mellom Nidelvens ansiktsbehandling (rens, peeling, maske, konsentrat) og Dyprens for uren hud (for hud som trenger rensende behandling). Det er ages siden jeg har tatt ansiktsbehandling, ansiktet er in desperat need for det!
(ble fryktelig mye blandingsspråk i det her innlegget)

Men så, hva annet skal man ha? Jeg er ganske sikker på at jeg skal ha farging av vipper og bryn med korrigering. For de som har sett meg uten mascara og uten hjemmefarging på brynene vet at jeg ser ut som en alibino da... Det er merkelig egentlig, håret på hodet blir bare mørkere og mørkere med årene, men ikke ansiktshåret nei. Til og med det ene skjegget mitt (har ett hårstrå på haken som stadig må nappes) er hvitt som snø.

Uansett, tilbake til valget mitt. Jeg har litt lyst på fotbehandling. Ikke massasje, det prøvde jeg for noen år siden, og jeg holdt på å dø. Det kilte og det var ubehagelig, no more. Men pedikyr hadde jo vært noe. Det har jeg aldri prøvd. Parafinvoksbehandling høres også bra ut. Føttene mine er virkelig ikke et pent syn på denne tiden av året...
I tillegg tenkte jeg på firming & refreshing eye treatment. Det er nå engang sånn at jeg dessverre har kommet i den alderen der det popper opp noen rynker her og der rundt øynene.
Det er fryktelig mange varianter av massasjer og innpakninger på lista foran meg. Det er sikkert vel og bra, men jeg har rett og slett ikke lyst på det. Og når jeg for en gangs skyld kan plukke vilt fra ei liste, velger jeg jammen meg ting jeg virkelig har lyst på. Massasje er bare ikke tingen for meg.

Jeg må bestemme meg i løpet av dagen. Er det noen som har råd eller tips til hva jeg bør gjøre? Det er aaaalt for sjeldent jeg fokuserer på velvære for meg selv, så håper virkelig Spaturen her gir mersmak! Man bør unne seg slikt nå og da.

2 kommentarer

Ingrid

24.02.2009 kl.10:10

jeg vet ikke hvor mye du kan velge, men jeg foreslår du velger ut det dobbelte, skriver det ned på forskjellige lapper også trekker du. :)

Guro

24.02.2009 kl.11:30

jeg har 1300, men lurer på om jeg skal legge i litt selv også. Er så alt for sjeldent jeg gjør noe for meg selv, så nå føler jeg at jeg skal slå til! :D

Skriv en ny kommentar

hits