Mikkel Rev.

Nå er jeg så trøtt at jeg ser tåke (tørre linser..), men må bare vise frem hva jeg fant i barnehagesekken til snuppelura i dag. Mormora kan ikke ha sett dette da hun hentet henne i barnehagen på mandag, for da hadde jeg garantert hørt om den! Det var jo karneval på barnehagen på fredag, men Alma var selvfølgelig syk... Jeg var en smule skuffet over opplegget uansett, de skulle ikke kle seg ut nemlig, men male på hvite t-skjorter barnehagen handlet inn. Temaet var Hakkebakkeskogen, og barna skulle altså være dyr derfra. Skjønner jo at det her er en fin måte å samle barna på, at noen ikke skal skille seg ut, ta hensyn til foreldre som ikke har råd/mulighet til å skaffe fansye karnevalsdrakter osv. Men jeg var nå litt skuffa likevel jeg da.
Skuffelse eller ikke, det hadde jo ikke så mye å si siden Alma var syk. Men jeg fant altså t-skjorta hun malte i sekken hennes i dag! Lille bøllefrøet mitt skulle være Mikkel Rev, hun kunne jo bare ikke ha vært noe annet da. Luringen min :)
dscf3178

dscf3181

2 kommentarer

Duracellbaby

18.02.2009 kl.12:45

Skjønner at du er litt skuffa ja....Jeg liker tema-karneval jeg...hos lillemann hadde de tema: Skinnvotten og da skulle alle barna kle seg ut som en figur i eventyret...da slipper liksom ALLE å komme som kaptein sabeltann;) eller prinsesser;)

Guro

18.02.2009 kl.21:25

ja jeg skjønner den. men her fikk de ikke lov til å kle seg ut noe, bare en malt t-skjorte liksom. men men, for ungene er det sikker like artig uansett, det er vel foreldrene som har de største forventningene..:)

Skriv en ny kommentar

hits