I en eske fra Ikea...

Nå tør jeg nesten ikke skrive et nytt innlegg som sykdom, føler det er det eneste jeg har skrevet om den siste måneden. Men hva er nytt fra denne kanten, jo, enda mer legebesøk. I gårkveld kom jeg passe sliten hjem fra Trondheim halv sju (forteller mer om den turen senere). Tenkte at det skal jammen bli godt å sove litt etter at Alma er levert i barnehagen i morgen! Den gang ei. Klokka ti på kvelden begynte hun å gråte i sengen sin. Det var "jeg har vondt" gråt. Etter hvert hylskreik hun faktisk. Det kom i bølger, og hun holdt seg på det ene øret. Puttet inn en romperakett og la henne i mi seng. Sammen sovnet vi etter ei laaaang stund. Hun skvatt til mange ganger og satte i å skrike. Stakkars lita hadde nok vondt.
Men en positiv ting må jeg jo legge til, da jeg ringte legekontoret i dag fikk vi faktisk time. Samme dag! Så klokka halv tre sjekket vi ører, hals og lunger på nytt. Legen fant ikke at hun hadde ørebetennelse, men sa det kunne komme av at "gangene" mellom øre og nese (?) var tette. Derfor fikk snuppa ekstra mange spruter med saltvannsspray i dag. Foreløpig sover hun søtt i senga si.

Etter å ha vært to ganger til legen på ei uke, ha tøtta funnet ut at når man ser en person i hvit frakk, da kan man liksågodt sette i å skrike med en gang, ingen vits i å vente til de pirker man i ører og munn. Herrlighet hvor hun skreik. Før legen i det hele tatt hadde tatt på henne. Kan jo bli en hyggelig tur på helsestasjonen i morgen, da skal hun på 15 mnd kontroll.

Utenom legebesøket har dagen vært ganske så fin, ikke noe spesielt med sutring, hun hadde nok kunne vært i barnehagen (farsken!!).
Jeg handlet esker på Ikea i går, og de var veeeldig morsomme å leke med.
Fungerer vedig bra som tv-titteplass også!
dscf3171

Her skulle det vært en videosnutt av da tøtta fortvilt prøvde å komme seg ut av esken. Men, får ikke til å poste den i innlegget. Den er lastet opp, men det kommer bare en varseltrekant når jeg skal se på den. Aner ikke hva som er galt.
Legger isteden med et bilde av Almas nye favoritt i dag, solbrillene mine.
Det er så artig at: mammaen skal sette dem på Alma, så ler begge to, og mammaen sier "så fiiiiiiiin du er!", så tar Alma dem av. Og dette repeteres i det uendelige, selvfølgelig (Gjesp).
dscf3177
(vi har hjemmedag, og frisyren er ikke heeelt under kontroll....)

Nå er det frustrerte fruer, lillebrorbesøk og pizza.
So long!

7 kommentarer

Veronica

17.02.2009 kl.21:38

Nusket!! Glær mæ te i mårra :)

Yngvild

17.02.2009 kl.22:11

sukk...vil også komme på frustrerte fruer---;D lønningspilsen dro ut den.

Yong

17.02.2009 kl.22:46

Så utrolig søt hun er! :-)

Duracellbaby

18.02.2009 kl.11:45

Eeeelsker håret hennes, og smilet hennes og øynene hennes...og og...Hun er så søt at jeg kanskje kan komme til å spise henne opp;)

Emi

18.02.2009 kl.15:20

hun er helt til å spise opp!

Guro

18.02.2009 kl.21:14

Takk alle sammen! Ja jeg skal innrømme jeg noen ganger har tenkt på å spise henne opp jeg også, men siden vi holder på å lære "det er ikke lov til å bite!!" (eller rive av briller..), så er det ikke lov med noe spising altså folkens ;)

Veronica

18.02.2009 kl.23:26

Det der "ikke lov å rive av briller" funke itj så godt enda heller må æ påstå! Men æ gir itj opp. Kanskje hu rett å slett synes vi e skummel me brilla på?

Skriv en ny kommentar

hits