Flaut!

Hele kvelden har blitt brukt til organisasjonsjobbing foran pc'n på kjøkkenbordet. Fikk aldri slengt meg på sofaen denne uka jeg...
Uansett, jeg har i flere timer hatt hodet begravd bak skjermen, og kikket nå nylig opp og kastet et gløtt på tv'en. Der så jeg til min store skrekk at det utfoldet seg en heller usømmelig aktivitet. Ei lærkledd dame ble håndtert av en heller hardhendt mann, jeg hadde ikke på høy lyd, men tenke meg hva jeg hadde hørt om lyden var på.
Ante ikke at TvNorge sendte slike programmer på kveldstid.
Panikken grep meg da jeg innså at dette sikkert hadde stått på i lang tid, og det verste er at de som går forbi på veien utenfor her kan se rett inn på tv-skjermen min om de vil!
Man skal jo egentlig ikke bry seg om hva andre folk mener om ting og tang, men sånn greier jeg ikke alltid å tenke. Det eneste jeg har i hodet mitt nå er "enn om noen av naboene har gått forbi, og tror at jeg faktisk sitter og ser på?!?!?!".
Flaaaaaut!
ÅÅh, jeg vil bare begrave meg ned under tusen dyner og puter når sånt skjer.
Si til meg; bli voksen Guro, slutt å bry deg!
Jeg klarer ikke....

4 kommentarer

Yngvild

14.02.2009 kl.00:32

Bli voksen, Guro! Slutt å bry dæ!!... (veier vel tungt coming from me...)

Veronica

14.02.2009 kl.16:06

Hæhæ, det der programmet dumpa æ å borti hær en kveld. Dvs. min bror va på besøk å vi dreiv å svitcha mellom kanalan. Gikk fort videre etter at vi så ka som foregikk ja..."Satisfaction" trur æ programmet het ;)

Duracellbaby

15.02.2009 kl.21:27

Haha... De tenker nok sitt de derre naboene som kanskje gikk forbi... Hihi...

Emi

16.02.2009 kl.16:29

lol :-) Jeg forstår deg! Men det betyr likevel ingenting hva folk tror da ;-)

Skriv en ny kommentar

hits