Gaver til meg.

Glemte helt å vise frem den fine gaven jeg fikk av snuppa mi på morsdagen i går (med litt hjelp av mormor.. ).
Kom jo som sagt hjem veldig forsinket, så jeg heiv i meg litt kyllingfilèt hos min mor før vi dro hjem til meg, la ned snuppa og så spiste vi morsdagskake. Min bror hadde plukket ut kaka, ei fransk sjokoladekake. Den var kjempegod (han kom innom i kveld og spiste opp nesten alt som var igjen. "æ har slutta å drikk brus, æ må ha nå søtt!!").
Jeg kjøpte bodylotion til min mor, Elisabeth Arden, den med honningkuler i. Og så fikk hun en kopp der det sto "glad i deg" som takk for at hun passet Alma i helga. Koppen var liksom fra Alma da:)

dscf3135
Bluse fra Vero Moda. Ettåringen min er jammen flink til å plukke ut gaver!

I tillegg kjøpte jeg en liten morsdagsgave til meg selv da jeg satt og ventet på Gardermoen. Visste jo ikke at jeg skulle få pakke da jeg kom hjem også.
dscf3138
Det første jeg ble fascinert av var navnet på smykkemerket til disse øredobbene, Schmuck-art. Det er et sånt ord som plutselig gir meg en tysk aksent og gjør at tyske ord jeg trodde jeg hadde glemt fra tysktimene på ungdomsskolen, bare popper opp i hodet mitt igjen. Schmuck-art, det smeller det ordet altså!
Det andre som tiltrakk meg, bortsett fra at jeg syntes at øredobbene var skikkelig kule, var prisen. Bare 56 kroner. Et røverkjøp spør du meg. Og siden jeg har satt meg som mål å bruke mer tilbehør til (de kjedelige) klærne mine, så havnet disse fort i handlekurven min.

Lene handlet for myyyye mer (hehe) enn jeg på butikken på flyplassen, så hun fikk med en prøve på badesalt fra Prada. Men hun har ikke badekar, og lucky me fikk dermed prøven hennes. :D
I morgen skal jeg senke meg ned i et badekar som dufter deilig! Jeg har aldri brukt badesalt forresten, hvor mye skal man dæsje nedi?
dscf3142Én kommentar

Duracellbaby

10.02.2009 kl.14:47

Hei. Du har blitt utfordret...titt innom bloggen min for mer info;)

Skriv en ny kommentar

hits