I'm in love...

På den tidligere omtalte styremøtehelga hadde jeg for en gangs skyld vært utrolig flink til å pakke. Alt jeg trengte fikk plass i en liten ryggsekk, til og med ekstra innesko hadde jeg plass til. Jeg har jo litt ekstrautstyr å drasse med, så å ha minst mulig bagasje er et must for meg.  Jeg var kjempeflink denne gangen synes jeg!

Men, oh lord hvor jeg sleit med håndbagasjen min! Siden det er styremøtehelg jeg skulle på, må jeg ha med pc. Og pc'en min er ikke akkurat liten og lett. Den er ikke mer enn ett og et halv år gammel, men er supertung!
For det første hadde jeg et problem allerede før jeg hadde reist, fant ikke ei veske som var stor nok til å romme den. Sekken min hadde jeg jo pakket klær og toalettsaker i, og den skulle sendes som bagasje.
Fant til slutt ei veske som jeg greide å lukke selv om pc'en var inni. I tillegg til pc måtte jeg ha med lader, sminkepunk, bok for å lese på flyet (så jeg konsentrerer meg om noe annet enn å høre etter rare lyder..), lommebok, mobil osv osv. Alt det her sammen førte til at veska mi var blytung.

Jeg var helt svett når jeg kom frem til hotellet. Og det sluttet ikke der. For pc'en måtte bringes frem og tilbake til møterommet flere ganger hver dag.
Jeg var så irritert på møkkapc'n min at jeg holdt på å kaste den i veggen flere ganger i løpet av helga, og det som ikke gjorde saken bedre, var at Lene kom med ei helt vanlig lita håndveske til møtet, tok opp noe som så ut som en flat sminkepung og trakk ut den lille og lette pc'en!
minipc

Jeg kjente på den, og den veide farsken ta meg ingenting. I tillegg til at den seriøst var halvparten så stor som kolossen min. Da vi satt på Gardermoen og ventet på flyene våre i går tok Lene opp dataen sin og begynte å jobbe litt. Jeg orket ikke tanken på å fjerne pc'n fra veska mi, da måtte jeg ha tatt ut alt for å få den nedi etterpå. Må jo ta den ut i sikkerhetsjekken, og den ene gangen var nok.

Nei, jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en så liten og lett pc. Men den står dessverre ikke på innkjøpslista fremover. Etter å ha betalt alle forsikringer fremover er det mobil som må prioriteres først. Det er faktisk passe slitsomt å ha en mobil der blant annet 6-tasten ikke virker. Meldinger blir umulig å svare på, og trenger jeg å ringe til et telefonnummer som inneholder tallet 6, og jeg ikke har det i telefonlista har jeg et problem...

Nei, jeg leverer en lottokupong på handleturen i dag og krysser fingre og tær.
Wish me luck!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits