Innsnødd.

Så fikk jeg endelig den etterlengtede snøen min da. Sitter på hotellet på Gardermoen og er praktisk talt innsnødd. Hotellet fylles opp av flypassasjerer som blir busset hit fra flyplassen fordi alle avganger er kansellert. Jeg blir noe helt sinnsykt sur om jeg ikke kommer meg hjem i morgen. Flyet går 14.50 og jeg skal hjem da!

Og hvor mye snø er det som har landet i helga? Jo, det er 25 cm når morgendagen er over. Er det mulig sier jeg bare. Stenge flytrafikken og togtrafikken for 25 cm snø?! Det er jo ikke det at det lander 25 cm på en time heller, det kommer i løpet av to dager.

Før alle østlendinger biter av meg hodet nå, ja jeg vet, det er mye snø her. Og hadde jeg bodd her hadde jeg sikkert syntes nok var nok jeg også. Det er sikkert kjempekjipt å måtte grave frem biler, vanskelig å komme seg frem og alt det der hver morgen. I get it. Men å stenge en hel flyplass pga 25 cm snø? Vi bor i Norge for Gods sake, det snør faktisk i Norge, ganske ofte om vinteren også. Burde man ikke kunne drive en flyplass selv om det snør?
For det er virkelig ikke ekstreme mengder det er snakk om her altså.

Jeg slutter aldri å forbause meg over hvor sårbart (og noen ganger litt tafatt) det moderne samfunnet vi lever i, faktisk er.

Nei, jeg håper dagen i morgen går smoooooth. Jeg er passe stressa og opphausa i utgangspunktet, å fly er det verste jeg gjør. Det hjelper ikke på humøret å måtte sitte på flyplassen å vente i timesvis i tillegg.

Utsikten fra hotellvinuet mitt.
dscf3130


Over til noe langt hyggeligere, bilder av kongerommet mitt! :D
dscf3113
dscf3114


Og sist men ikke minst, hvordan vil sikkerhetssjekken fortone seg i morgen??
Stay tuned....


2 kommentarer

Penelene

08.02.2009 kl.18:03

Endelig hjemme Guro... hvem av oss som kom først hjem gjenstår å se... men halv fem var jeg ute av flyplassen og på vei for å plukket opp gullet mitt på veien hjem... DEILIG..

08.02.2009 kl.22:24

Regne me alle kom sæ heim uten store forsinkelsa .. :) Og rommet ditt..GOD, d va en ekstrem klasseforskjell sammenligna me mitt :p

Skriv en ny kommentar

hits