Man piller ikke Guro på nesa!

Nå sitter jeg på hotellrommet mitt på Clarion og koser meg i gigantsenga mi med cola, potetgull, sjokolade, kongen av Queens på tv og dataen. Egentlig skulle jeg visst ikke ha kosa meg nå, for da jeg skulle sjekke inn tidligere i dag fikk jeg beskjed om at rommet mitt ikke var klart enda. Men det skulle bli ledig etter seks altså! Jaha, sa jeg, og hva er grunnen til det? Vi har tross alt bestilt det fra klokka tre. Nei du skjønner det er et annet kurs på hotellet her sa mannen i resepsjonen, og de bruker endel rom til dusjing i dag (??).
Da kom min indre lar-seg-ikke-pille-på-nesa-person frem, og jeg sa med høy og klar stemme (det sto mange folk i kø) at organisasjonen jeg er med i har også booket kurs her på hotellet i helga, og vi har bestilt rom som vi faktisk skal ha nå, jeg finner meg ikke i å sitte å vente i resepsjonen i timesvis, som du ser er det Foreningen for Muskelsyke som har møte, og vi trenger rommene våre for å hvile før og etter møtene også, jeg skal ha et rom nuh!

Den stakkars mannen i resepsjonen ble helt fortumlet, er vel en av dem som ikke kan se for seg at den lille spede blonde jenta i rullestolen faktisk har prateredskapet i orden, og vel så det. ;)
Haha, mange som har brent seg på den antagelsen skal jeg fortelle...

Men uansett, mannen begynte å ringe og styre bak på bakrommet, og kom deretter ut og lurte på om det var greit at jeg fikk et rom i 1 etasje. Det var ikke et handicaprom men hadde bad uten badekar. Siden jeg ikke trenger handicaprom, var det selvfølgelig helt greit for meg det! Han ble til og med meg for å se om jeg var fornøyd med rommet :)
Og am I pleased??! Yes!
Koooongerom! Opp en klasse fra de vanlige hotellrommene her ja. Er et sånt bonusrom, de som samler poeng kan få en bedre standard på rommet sitt enn oss "vanlige" hotellgjester. Også meg da, som sneik meg til et. I like it.

Så nå sitter jeg her, som kongen på haugen (eller Clarion) og koser meg gløgg ihjel. Middag er ikke før klokka åtte, så jeg har enda en time med slappings åff før jeg må ta på meg klærne igjen. Sitter nemlig i koseboksa og t-skjorte nå...:)
God helg alle sammen!

6 kommentarer

Vero

06.02.2009 kl.19:59

Ha ei fin hælg! Prates på søndagskvelden?

Vero

06.02.2009 kl.21:00

BTW, bra du sa i fra, herregud for en ting å si fra hain kisen i resepsjonen! You go girl!

Yngvild

06.02.2009 kl.23:08

"Æ har handicap-bil!!!"

guro

06.02.2009 kl.23:17

Yng: derre kjæm du virkelig aldri over du! ;) Vero: jeppers. da du sendt mld på tor va æ litt opptatt me catfighten...

Yngvild

06.02.2009 kl.23:48

aldri følt mæ så.....rar :) ehm...æ har handicap-bil æ ass...turte jo ikke gå ut av bilen på ferga, enda d ikke va lov å sitte inni...hihiih

Vero

07.02.2009 kl.18:43

Hehe, det minnet som har brent sæ inn i hjernen te Yng fra den store reisa ;) Arti va det!

Skriv en ny kommentar

hits