Catfight.

Denne gangen som den forrige, er den mellom mammapusen og lillepusen. Lillepus har jo vært syk, og har fått ligge sammen mammapusen i hennes seng. Derfor er hun svært lite lysten på å ligge i si egen seng nå. Klørne er ute hos begge parter, hittil er mammapusen den sterkeste (staeste). Men staheten hos lillepusen skal man ikke kimse av altså, i kveld ulte hun så det kosta etter da hun ble lagt i bingen. Hun late-hoster og hyler samtidig. Det førte til at hun spydde, først en gang, så enda en gang. Mammapusen var passe irritert etter den andre gangen. For hun hører at lillepusen ligger og tar i og hoster. Går mammapusen inn på soverommet stopper lillepus å hoste med en gang. Da strekker hun potene mot mammaen og sier "ææææææh".

Innimellom sovner lillepusen, men bare i noen minutter. Så våkner hun og setter igang med ulinga på nytt. Mammapusen skal reise til Oslo i morgen, og har nesten ikke fått gjort noe av det hun skulle før hun reiste. For lillepusen har bare sovet en time i dag, og resten av tiden har hun klort seg fast på mammaen.
I morgen skal lillepusen på barnehagen, det er det ingen tvil om.

2 kommentarer

fredrikke

05.02.2009 kl.23:33

takk for det :D/fredrikke

Emi

06.02.2009 kl.10:09

uffameg..Kan tenke meg du trenger tålmodighet! Du får trøste deg med at folk som er sta blir sterke, ressurssterke mennesker når de blir større :-p

Skriv en ny kommentar

hits