En liten kropp, men mye lukt!

Herrlighet hvor det lukter i stua her nå. Alma fikk feber i gårkveld, og har hatt det i hele dag også. I formiddag var den på 39,2. Hun er selvfølgelig slappis, og i tillegg nekter hun å spise fast føde. Det har ført til at hun har drukket ca en liter med velling i dag. Også er hun veldig flink til å drikke vann.

Vellingdrikkingen har ført til at hun fiser noe helt sinnsykt! Skikkelig mannfolkfis spør du meg, høyt og med en forferdlig lukt. I tillegg høres de ut som de er veldig bløte, så jeg må sjekke bleien hele tiden for å se om det har kommet en sprutbæsj der. Det har det heldigvis ikke. Det er nok bare luft.
Men fytte katta for ei lukt!

Det har blitt mye soving på henne i dag, og det har selvfølgelig ført til at hun sovnet halv sju, men våknet en time etter og var lys våken. Til slutt måtte jeg bare ta henne opp, og hun har vært helt spinnvill her i flere timer nå. Litt over halv ti ble hun puttet i seng igjen, men hun ligger fortsatt å jodler i senga.
Jeg hører bare "dææææær. Dææææær. DÆÆÆÆÆR!!" (hun går rundt og peker på alt mulig for tiden og sier "dææær"!)
Det er to forklaringer på hvorfor, den ene er at hun rett og slett ikke er trøtt. Den andre er at hun ligger og venter på meg =mammasenga... Jeg har mest tro på den siste forklaringen, for klokka er faktisk halv elleve, og uansett hvor mye hun har sovet i dag bør hun være trett nå.

Jeg er trett selv jeg etter forrige natt, den var ikke akkurat rolig for å si det sånn. Kjentes ut som jeg lå ved siden av en liten ovn, Alma var rett og slett glovarm. Selv om hun fikk romperakett med paracet. Hun var flink til å drikke vann, men det førte igjen til at jeg måtte skifte bleie to ganger den natta. jaja.

Her er noen bilder fra da Pætstyret raljerte på stua i de sene kveldstimer.
dscf3105
Ser du tåfisen min mamma??

dscf3100
Skal vi se på tv eller??

dscf3110
Springe fort, springe fort mormor!

Én kommentar

Cindy

12.02.2009 kl.04:42

Så utrolig nydelig pie.;););)

Skriv en ny kommentar

hits