Den største snuppa vår drar fra oss...

Tirsdag 3 februar er en trist kveld her i huset. Tante Hanne reiser i natt på jorda-rundt turen sin og blir borte i 3 måneder. Trist for oss som er igjen, men en opplevelse for livet for henne.
Det kommer til å bli tre hærrlige måneder for henne, med uttallige opplevelser, erfaringer og inntrykk.
Nå er jeg ikke 100% sikkert på reiseruta, men jeg mener hun skal til Australia, New Zealand, Fiji, Jamaica, Los Angeles og New York. Det jeg vet er at første stopp er Australia, og der skal hun være i en måned før de drar til New Zealand. Der skal de reise rundt og prøve forskjellige ekstemsporter, som feks fallskjermhopp, strikkhopp, dykking osv. Hun har fått klar beskjed om å si fra etter at hun har prøvd de forkjellige tingene. Og hvis hun står der og tenker "jeg har ikke lyst til å hoppe i fallskjerm likevel", da gjør du det ikke Hanne!

Jeg er dødsmisunnelig på to ting på turen, og det ene er at de skal der Home&Away spilles inn! Jeg har gitt klar beskjed om at jeg vil ha autografer, om hun så må være stalker i noen timer. Helst vil jeg selvfølgelig ha av Sally, Alf eller Irene (eller alle tre), de som har vært med lengst. Men siden Norge ligger langt etter Australia i serien, vet jeg jo ikke om de fremdeles er med.
Den andre tingen er at de kanskje skal på Britney-konsert i L.A. Jeg er grøøøøøønn av misunnelse! hmpfr

Stakkars lille snuppa mi ligger i senga si og aner ikke at hun ikke skal se Tante på tre måneder. Hun ble badet og stelt av Tante i kveld, og de koste i sofaen før hun ble puttet i seng. Hun er skikkelig tufs, og da jeg målte feberen på henne hadde hun 38.9. Stakkars liten har tatt på seg tantes reisefeber... :)
Den 29 april skal vi troppe opp på Værnes, med flagg og ballonger, for da kommer Tante Hanne hjem igjen.
God tur Hanne, vi er kjempeglad i deg, vær forsiktig men ha det også superfint!
Klem klem klem!!!
<3

dscf2687

dscf2814

2 kommentarer

Vero

03.02.2009 kl.23:22

Tante Hanne kjæm nok te å få en finfin tur :) Men e enig i at hu kan fortell ETTER at sånne litt risikofylte ting e gjennomført. Wææ. Ellers får no vi Afrika-tantan slå te me kosing av lillesnuppa mens orntlitanta e på vift. :)

AmaBroni

04.02.2009 kl.17:26

wuhuuu

Skriv en ny kommentar

hits