I'm prehistoric.

Går det an å være mer treig og gammel enn meg?! Hærrlighet sier jeg bare. Før fulgte jeg med på alt som skjedde innen musikklivet både i Norge og resten av verden. Kom det noe nytt lastet jeg det ned med en gang og brente cd'er som ble spilt både hjemme og i bilen.
Og hva med meg i dag? Jo i går oppdaget jeg at det fantes en artist som het Lady Gaga, og som faktisk er veldig populær! Og når jeg sitter her og hører på sangene hennes på youtube, liker jeg det jeg hører? Ja ganske.

"haha, du er blitt gammel skjønner du Guro"
sa ei venninne på MSN da jeg klaget min nød i formiddag. Men pokker heller, jeg er da bare (nesten) 31 år. Nå må det skjerpings til her altså. Ukens mål er nå å begynne å høre på musikk igjen, og da mener jeg ikke cd'ene til Alma. Begynner å bli ganske så lei av Egners Beste, Godnattsanger osv her nå. Jenta kan da ikke ta skade av å høre på litt voksenmusikk av og til.
Vi spilte Justin her en dag, og hun shaka like mye ass av den som hun gjør av annen musikk.
Jeg vet ikke om jeg har noen favorittsjanger innen musikk egentlig, jeg liker litt av alt jeg. Jeg greier nesten aldri å høre på en hel cd av en artist, jeg må ha variasjon.

For å komme alle som nå føler seg tvunget til å kommentere musikksmaken min; ja, jeg vet at jeg liker musikk som enkelte vil kalle fjortismusikk/søppelmusikk/ikke-musikk-i-det-hele-tatt. Men vet dere hva? I don't care!
Gjennom hele min universitetskarriere fikk jeg høre at det jeg ville høre på på fester, ikke var musikk, og hvertfall ikke kvalitetsmusikk. Finnes ikke noe så irriterende som "forståsegpåere", som vet hva som er bra musikk
Vet du hva, om jeg liker å høre på sanger av Britney, Rihanna, Lady Gaga osv, så la meg nå få gjøre det da, jeg snakker ikke dritt om musikksmaken din selv om jeg ikke liker det samme som deg jeg heller.
I'm done! ;)(men uansett, jeg må skjerpe meg altså. Heretter SKAL jeg følge mer med på hva som rører seg der ute i musikkverdenen...)

Én kommentar

Emi

03.02.2009 kl.16:31

Fortsett å oppdater deg! Po-po-pokerface po-po-po-pokerface, maw maw maw maw maw!

Skriv en ny kommentar

hits