Motoren starter på nytt.

Etter litt påvirkning fra Yngvild (du innleder visst alle innleggene mine i dag du), og litt påvirkning fra meg selv, har jeg i dag meldt meg på et kortlagekurs på Panduro. For mange år siden, husker jammen ikke når, hvertfall fem år, så var jeg på et lignende kurs på Panduro i Trondheim sammen Hege. Det var kjempemorsomt, og jeg var flink til å bruke kunnskapene jeg lærte etter kurset. Men så plutselig var det reising til og fra Ghana som tok tiden min, og diverse flyttelass slukte kortlagetingene mine. De ble spredt i uttallige esker og ble aldri samlet igjen. Og sist men ikke minst, så kom det en liten krabat ved navnet Alma Fafaly som gjorde at mine kreative evner ble lagt på hylla en periode.
Men har jeg endelig tid, og ikke minst, jeg føler at jeg virkelig har lyst til å begynne med det igjen. Jeg gleder meg vilt til den tredje uka i februar, da er kurset. En kveld, koster 250 kroner, alt materiale du trenger er inkludert.

panduro

Det er nesten så jeg kjenner perlelagelysten komme tilbake også. Etter at jeg gikk på Val Condi Gallerys perleskole i Ghana hadde jeg perleoverload i mange måneder etterpå. Bare jeg så ei perle fikk jeg fnatt. Nå kjenner jeg at jeg isteden tenker på hvilke perler jeg kan matche den og den med, hvilken tenknikk hadde blitt det fineste smykket osv.
I'm getting there!

4 kommentarer

Yngvild

02.02.2009 kl.21:58

æ glææææder mæ!! :)

Hege

02.02.2009 kl.23:32

Å så kult! Husker godt at vi var på det kurset, og tror faktisk jeg har ett av kortene enda! Det var skikkelig artig altså!

joakim

04.02.2009 kl.19:40

hvor fant du det kurset???

Guro

04.02.2009 kl.22:04

"fant" det ved at Yngvild kjøpt sæ kort-ting på panduro, åsså fortalt dem hu om det. ingen reklame for det eller nå, så man må nesten spør dem som jobbe der om forskjellige kurs. Dem hadd scrappekurs å.

Skriv en ny kommentar

hits