Adventures from the Bedroom of African Women.

I går greide jeg å sette en slurk te med honning rett i vrangstrupen da Yngvild ga meg et tips om en blogg jeg bare måtte lese. Bloggen heter "Adventures from the Bedrooms of African Women". Da jeg begynte å lese innleggene på bloggen trodde jeg at jeg skulle kveles. Reinspikka sexprat vettu. Og beskrivelser av både metoder og utforming på både den ene og andre kroppsdelen. Til slutt satt jeg å lo så jeg trodde jeg skulle vekke Alma som lå så søtt og sov på rommet ved siden av.

Bloggen beskrives som : We think there is a serious lack of relevant and useful information about the sexuality of African women. This blog is a space for African women to share tips, experiences and more...

Min kommentar til den setningen er: BullSHIT!
Det jeg leser på bloggen (leste bare de fire siste innleggene) er ikke noe spesielt for afrikanske damer. Å diskutere størrelser på penis, greit det, men det er faktisk variasjoner på det afrikanske kontinentet også. Man kan sikkert finne europeere, amerikanere eller australiere som har større utstyr enn enkelte afrikanere. Og det å fortelle om ulike teknikker, nothing special about africans there.

Etter hva jeg leser er dette en blogg skrevet av noe Apuskelekedamer (golddiggere, partygirls, lett på tråden jenter) som har veldig lyst til å fortelle om sine erobringer. Og det skal de selvfølgelig få lov til å gjøre. Men at the sexuality of african women er noe helt spesielt, som ikke kan sammenlignes med kvinner på andre kontinenter, I don't think so. Eller, seksualiteten er kan godt være  forskjellig i Afrika og Europa, men det disse kvinnene skriver om er vel ikke den vanlige ghanesiske kvinnes erfaringer.

Når det er sagt, jeg kommer garantert til å følge denne bloggen. Bare elsker å sitte å lese ting jeg ikke vet jom jeg skal bli sjokkert eller sprutle av. :)

Én kommentar

Cindy

12.02.2009 kl.04:55

Hahaha, herregud, for en blogg...;P

Skriv en ny kommentar

hits