Kondomopplæring!

Da jeg fant denne sangen/videoen på youtube holdt jeg på å le meg fordervet. Jeg hadde helt glemt hele sangen. Da jeg og Vero var på feltarbeid i Ghana høsten 2006 (fyttekatta det er lenge siden!! huff...) gikk denne sangen ofte på radioen når vi cruiset rundt i Accras gater i Bella (bilen min). Vi sang selfvølgelig med, høyt, og med nedrullede vinduer (en nødvendighet i steikheten der når man ikke har aircon i bilen). Folk vi passerte glante, lo mot oss, pekte, ropte til oss osv, men det var ikke uvanlig, vi var jo tross alt "obronis" (hvitinger) på tur alene i Accra (de trodde jo ikke vi kunne gjøre noenting selv, vi har jo åff kårs tjenere til å gjøre alt for oss vi hvitinger, også det å kjøre bil..).
Det gikk en god stund før Yngvild, som kunne det lokale språket Twi, som sangen er på, kunne fortelle oss at sangen handlet om kondomer! En liten gutt finner en pakke kondomer i lomma til faren sin, og dermed må far forklare sønnen hva dette er for noe.
"Daddy, what is this?
It's a balloon..."
No wonder ghaneserne glante på de to hvitingjentene som kjørte rundt i hovedstaden med nedrullede vinduer og sang for full hals til en kondomsang!...
Jeje, de fikk vel noe snadder å fortelle om hjemme den dagen tenker jeg.


Kjenner at jeg får den på hjernen atter en gang.
Jaja, ingen her til lands som kommer til å forstå hva det er jeg går og traller til :)

2 kommentarer

julie

09.01.2009 kl.23:04

hehahea, jeg må le ! ;>

Yngvild

11.01.2009 kl.14:58

panyinfuo balloon, panyinfuo ne ho ho! :)

Skriv en ny kommentar

hits