Du grønne glitrende.

Nå er pætstyret (mormors navn på snuppa for øyeblikket..) lagt ned for en dupp, mens jeg sitter klar foran tv'n og venter på Tre nøtter til Askepott. Da NRK begynte å sende reklame for programmene i jula, og vi fikk se et glimt av Askepott og høre melodien til filmen, da fikk jeg klump i halsen. Tre nøtter til Askepott ER jul!

Heldigvis har jeg ikke en eneste ting igjen å gjøre i dag, julekortene ble kjørt rundt i går, og julematen ble skuffet inn i bilen på Ica Maxi. Alle pakker er pakket inn, og leiligheten er ryddet.
Må forresten fortelle om da jeg og Hannis var og handlet på Ica i går. Det var siste post på runden vår, og vi begynte å bli passe slitne og sultne. Rett etter fruktavdelinga fant vi et smaksprøvebord, ubemannet! På bordet sto ei skål med hjemmelaget rødbetsalat og ei med waldorfsalat. Pluss at det lå strødd loffbiter rundt på bordet. Der fant jeg Hannis stående. Og der ble jeg stående... Det smakte helt himmelsk! Vi langet innpå, og etter hvert kom det flere kunder til, vi ble en hel gjeng som sto rundt bordet og gafflet innpå med loff. Til slutt ble jeg nesten brydd, det så sikkert ut som vi aldri hadde segg mat før. Så jeg dro med meg Hannis videre på handlelista.

Når jeg sitter og skriver om mat nå, så kjenner jeg at det buldrer i magen. Er så sulten!! Jeg glemmer alltid at jeg må vente en time med å spise etter at jeg har tatt tabletten min (går fortsatt på penicillinkuren), og det fører til at morgenene er preget av at jeg går rundt her helt energiløs, først etter at jeg har stelt og matet snuppa husker jeg å sluke tabletten. og så må jeg vente....
Men nå har det straks gått en time! Og jeg skal spise brødskive med sild, nam!

De eneste planene vi har i dag er kirken klokka 16, og middag til mamma i hennes nye leilighet etter det. Snuppa skal ligge over der i natt, blir sikkert sent, og hun blir nok stuptrøtt ganske så raskt i kveld. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg også ligger over eller om jeg drar tilbake hit (er ca 3 min å gå mellom oss).
Legger ut bilder av det fantastisk fine juletreet vårt,
og så ønsker jeg alle sammen er riktig God Jul!

dscf2827
De siste pakkene som ble pakket inn ligger foreløpig under treet.
Senere i dag blir de flyttet 300 meter opp i gata her.

dscf2829

dscf2831
Godteri må man ha på treet! Men jeg savner sånne gode gammeldagse flaggrekker.
Og ordentlig glitter, ikke sånt juggelglitter man finner i butikkenen nå!

2 kommentarer

Yngvild

24.12.2008 kl.23:45

såååå fint tre :) god jul!

Adenike Esther

25.12.2008 kl.12:19

Tenkt å ha en liten konkurranse, noen ideer til en bra premie? hva ville du ha likt?

Skriv en ny kommentar

hits