Shopping i lange baner.

Utrolig men sant, jeg har igjen bare en og en halv julegave! Jeg var skikkelig effektiv på fredagen, fikk handlet alt jeg skulle på null komma niks. Det eneste som gjenstår er snuppelura, og derfor skal jeg på shopping på Toys' r Us i morgen. Og Barnas Hus. Har ikke det her jeg bor, så vi må inn til "storbyen". :)
Greit det, for da får jeg levert fra meg julekort og julegaver med det samme. Og så får jeg si God Jul til venner og familie før julaften. Har jo vært asosial de lux i desember, tror nesten det ikke er noen som har sett meg. Vært innendørs jeg, med basiller flyvende rundt her...
Kjenner at det er veldig veldig godt å få vært litt sosial igjen nå ja. Har gått glipp av kjempemasse mens jeg var syk! Juletrefest med jentegjengen og familier, fæst med jentegjengen og følge, nissefest i barnehagen, lunsj i Trondheim med Lagegjengen, pølsefest for å feire bursdagen til Miriam (2) og Birk (1), åpning på HMS, møte i Trondheim med FFM, mange middager i Momarka, osv osv.
"Hvor lenge har du egentlig vært syk", tenker du sikkert når du leser alt jeg har gått glipp av. Det skal jeg si deg, det føles som en evighet!!

Det jeg gleder meg aller mest til i morgen, det er å kjøpe julegave til meg selv! Får alltid penger av morfar, som mamma handler for. Men i år tar jeg saken i egne hender. Jeg ønsker meg nemlig klær, får jo aldri kjøpt noe til meg selv lenger. Sånn er det vel bare når barneklærne alltid lyser til meg fra hyllene i butikkene... :)
Men uansett, det er ikke det at mamma kjøper stygge klær til meg altså, men for å få akkurat det jeg vil ha, så handler jeg selv i år. Og, treg som jeg er, så fikk jeg først med meg på fredag at Zara har åpnet i Trondheim!! Er det mulig sier jeg bare, de har visst hatt åpent ei god stund og. Jeg som har ventet på den butikken i årevis!
Man skal ikke kimse av Bik Bok heller, der finner jeg alltid noen gullkorn. Åh hvor jeg gleder meg til å dra på klesshopping!!
Det kommer ikke noe rapport av det jeg kjøper altså, man skal jo ikke åpne gaver før julaften;)
Men man skal selvfølgelig ikke se bort ifra at jeg finner noe som jeg kjøper som en julebonus til meg selv i tillegg, det har jeg fortjent synes jeg.
Nå skal barnehagesekken til snuppa pakkes, første dag i barnehagen på ei uke nå, tenker det blir godt for henne å komme seg litt vekk fra heimen også!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits