Hot as a Peis.

Jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle skrive mer sykdomsprat her, men jeg må bare slenge på en siste kommentar. For når man er syk, så ringer eller meldes det til man ganske ofte, folk lurer jo på hvordan det går. Jeg orket ikke å snakke i telefonen jeg, så løsningen var å ligge under dyna å sende oppdateringer på sms.
Men, det er et stort men her skjønner du. Mobilen min er jo ikke tipp topp for å si det mildt, noen taster, deriblandt
6-tasten viker ikke. Dvs, jeg har ikke noe m,n eller o. O'en er forsåvidt ikke så viktig, der kan jeg bare trykke inn null. Den blir større enn de andre bokstavene, men det er det minste problemet. Det største problemet er at en betydelig del av de norske og engelske ordene består av bokstavene n og m.
For å få skrevet det man vil ha frem gjelder det derfor å være kreativ. Jeg har lagt meg på ei linje der setningene jeg skriver er en salig blanding av norske og engelske ord. Og det blir ganske så korte setninger igrunn.
I tillegg så er ofte de vanligste ordene vi bruker totalt ubrukelig for meg, de inneholder som regel de bokstavene jeg ikke har. Jeg må derfor tenke ut mer alternative ord.
Alt dette rotet fører ganske ofte til at de som mottar meldinger fra meg ikke skjønner et kvekk. Eller de tror det har rablet fulltendig for meg...

Et eksempel er da jeg skulle sende opdateringsmelding til Hannis om hvordan ståa var her.
"Æ e as a peis. GlOde av hete. Fever, hOy fever. Crap"

Det største problemet er imidlertid det å si nei. Hvis du tenker etter så inneholder ordet nei bokstaven N på nesten alle språk! Det eneste språket jeg kom på som ikke gjør det, er på Twi, et av de ghanesiske språkene. Og det kan jo mange nordmenn...
Nei= Debi.

Men hvertfall, får du ei melding av meg som indikerer at jeg er klar for asylet neste, ta det med ro, det er bare min kreative løsning på bokstavproblemet mitt som slår til.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits