Sår rompe og julestress i siste liten.

Nå har jeg akkurat trykket inn bestillingen på 55 julekort til Elite Foto, snedig å kunne bestille over nett altså. Jeg hadde opprinnelig tenkt å ordne kort gjennom Japan Photo, som er mye billigere. Men det satte sykdomsukene vi har hatt en brutal stopp for gitt. Plutselig er det under ei uke igjen til jul, og jeg har masse jeg ikke har fått gjort enda. I morgen er jeg bare nødt til å få handlet de siste julegavene, og ikke minst, sende de som sendes skal! Jeg må bare beklage til de som skal få tilsendt julegaver, kommer de ikke frem i tide er det fordi jeg har vært rævva syk i to uker...

Men nå (kryss i taket og bank i bordet) ser det ut som en frisk vind strømmer inn i leiligheten vår. Selv om snuppelura ikke har villet spist noe særlig i dag, kun frokost og kveldsmat (og litt loff og soppsuppe til middag) så er feberen helt borte. Og jeg føler meg så bra som jeg ikke har gjort på to uker.
Både jeg og snuppa fikk omgangen på tirsdagskvelden, og spydde og dreit hele natta. Thank God så lå mamma over og tok seg av snuppa, ellers hadde jeg aldri overlevd den natta, det skal være sikkert og visst!
Hadde det nå bare vært kvalme og oppkast. Det verste er når det kommer samtidig, i begge retningene.. Usj.
Etter den natta var jeg så sår i rompa at jeg nå totally har forståelse for snuppa mi og andre småttisser som skriker når rumpa er sår. Jeg skal kjøpe inn alle remedier som finnes, for sår rompe, det er ikke kult!

Jeg fryktet at vi måtte gjennom enda en "Battle of the Sheets" etter feberperioden til snuppa, for hun har sovet i min seng mens hun var syk. Når hun har over 40 i feber så greier jeg rett og slett ikke la henne ligge alene, jeg vil ha full kontroll over henne.
Men min frykt var ubegrunnet! Hun sovnet som en stein i kveld, skreik til bare et par ganger utover kvelden. Nå har jeg ikke hørt et kvekk på mange timer (har vært inn å sjekket at hun puster et par ganger da, morshysteriet.. jaja). Jezzzz.
Tror jammen uka vi kjempet om hvem som hadde mest viljestyrke satte spor hos henne. Ikke verst, for hun er en liten sta ettåring!

Nå skal jeg nyte stillheten og følelsen av å faktisk kjenne seg ganske frisk, og samtidig få pakket inn de få julegavene jeg har handlet.
Ha en fin kveld folkens! :)

4 kommentarer

Elisabet Y

18.12.2008 kl.22:52

Så bra rompene har det bedre... ;)Begge veier er ikke til å spøke med! skriver under på den!!Kos deg med gaveinnpakkingen! :D

Vero

18.12.2008 kl.23:11

Så bra at litja sovna i sænga si da :) Æ sovna på toget æ da...veit itj kæm som sleit ut kæm me øvelsesgåinga... ;)

Viggo G

19.12.2008 kl.10:30

Godt å høre at dere har blitt bedre. Har ikke hatt omgangen enda, så jeg gruer litt. Men krysser fingre og alt som krysses kan på at dette "som går" denne gangen kanskje går forbi.Du la merke til at her sitter det optimist....? ;o)

Cec

20.12.2008 kl.16:03

Kan ikke si at æ gleder mæ til å få unge som ska i barnehagen nu...:pBra å høre at dokker har d bedre!!;)

Skriv en ny kommentar

hits