Sicko

Det her er tydeligvis det året da alle i familien skal være syke før jul.
Alma: forkjøla med litt feber i ei uke. Ble frisk, gikk noen dager så ville hun ikke spise i helga - spydde på lørdagskvelden og løs mage på søndag. Ble nettopp oppringt fra barnehagen om at hun hadde 39,2 i feber og måtte hentes.
Guro: har nå hatt  feber i 8 dager, prøvde å ringe legekontoret, ble møtt av et surt grebbtell som kunne fortelle at jeg måtte da ikke tro at jeg fikk noen time når jeg ringte klokka ett! Å prøve å forklare dem at jeg tross alt har prøvd å komme gjennom sentralbordet deres lenge, og i tillegg stenger de telefonen i en og en halv time midt på dagen, det ble bare møtt med enda mer surhet. "du får ringe legevakten etter halv fire hvis det er så viktig da", var beskjeden jeg fikk. Nice.
Hannis: spådommen hennes gikk i oppfyllelse, hun lå lørdag og søndag og spydde.. Smittet av omgangssyken på barnehagen til Alma.
Min far: er i dag også blitt smittet av omgangssyken, mener han bil bli tipp topp i ettermiddag, men den må du lengre ut på lande med!

Who's next??

Oppdatering kl 18.53:
Min morfar: kom inn døra her fra "jobben" og kunne fortelle at han går  å "gulper" i dag. Nå ligger han på sofaen med jevnlige turer til badet mitt. (han besøker oss for tiden)
Mamma: kom for å passe snuppelura siden både jeg og hun har feber. Nå ligger hun i senga mi, fordi hun er så kvalm.

Én kommentar

Vero

15.12.2008 kl.17:39

Bli dåkker frisk te torsdagen så æ kan kom på besøk da? :) Huff, må da itj vær så my syk. Fikk itj du time te lægen i mårra da?

Skriv en ny kommentar

hits