Ukens hatobjekt nr.1

Jeg vet ikke om det er feberen (som aldri tar slutt!) eller det faktum at jeg ikke har vært utenfor husets fire vegger siden mandagen, men saken er hvertfall den at jeg begynner å tenkte på saker og ting jeg normalt ikke ville ha brukt noe særlig tid på.
Ihvertfall, ukens store irritasjonsmoment, i hodet mitt vel å merke, er klesklyper. Jeg hater klesklyper!
Jeg skjønner bare ikke vitsen med dem, de er jo bare i veien. Ok, jeg skal innrømme at folk som har slike tørkestativ utendørs sikkert har stor nytte av klesklyper. Klærne henger høyt, de snurrer rundt og det minste vindpust slenger de sikkert i bakken. Men om man ikke har et utendørs tørkestativ, hva er vitsen med klesklyper??
Jeg har et sånn ubrettbart tørkestativ, dere vet, man setter det opp og bretter ut klaffene, sånn som man kan kjøpe på alle matbutikker. Om sommeren står det på verandaen og nå om vinteren står det på badet. Klesklyper har jeg aldri bruk for! Men, mamma kunne selvfølgelig ikke dy seg, så da jeg kom hjem en dag i våres hang det ørten klesklyper på tørkestativet...

De er i veien! Når jeg henger opp klærne må jeg hele tiden drive å flytte på klesklypene, for de tar faktisk ganske stor plass på tørkestativet. Klesvask er i utgangspunktet ikke en av mine favorittsyssler, jeg vil ha det fort unnagjort. Men klesklypene forsinker prosessen! Jeg må som oftest flytte på dem, kan ikke henge klærne rett på snora når de er i veien, det tar tid. Men i de sjeldne tilfellene jeg bruker dem så tar det også mer tid. Istedenfor å dra de tørre klærne rett av snora, må jeg drive å flytte på klesklyper IGJEN.
Og sist men ikke minst, jeg aner ikke hvordan, men klesklypene har en magisk evne til å spre seg over hele leiligheten. Uten at jeg flytter på dem. Jeg rører de jo til nød bare når de er i veien på tørkestativet.
Jeg blir enda mer irritert på klesklypene når jeg finner en av dem på kjøkkengulvet, i sofaen, på nattbordet eller i gangen. Og er det flere som har spankulert barbeint rundt på badet for plutselig å hyle ut i smerte? "Åh, jeg tråkket på ei klesklype".... Grrrrrrrrrrr!

Så hva er løsningen på irrtasjonen min? Enkelt og greit ikke sant? Kast klesklypene!

Will do....

4 kommentarer

cec

14.12.2008 kl.14:54

Kanskje Faffen har et lager m klesklyper som hun plasserer rundt omkring:pI alle fall, klesklyper er faktisk bra til å sette på f.eks potetgullposer så de holder seg ;)

Guro

14.12.2008 kl.15:23

sett på potetgullposer?? dem spise vi da opp! itjnå igjen å sett klesklype på der nei ;)

Yngvild

14.12.2008 kl.18:58

hvis man bruker "klyper" (det heter jo kliper)kan man henge opp klærne etter ...hmm, how to explain.. feks har du et håndkle kan du sette klipan i enden av håndklan istedet for å henge det dobbelt liksom..du skjønner. da tørker ting fortere :) Æ hater mamma sine kleskliper, henger nesten ingenting opp me klipan og da får æ høre det: det tørker fortere med kliper..

Guro

14.12.2008 kl.21:48

hånddukan MÅ heng dobbelt uansett, ellers sope dem nedi gulvet = tørke hvertfall seint!

Skriv en ny kommentar

hits