Vik fra meg, dumme basiller.

Det mest brukte produktet hjemme hos oss denne uken:
antibac
Antibac, desinfeksjonssprit for hender og overflater.

Dette produktet var jeg panisk avhengig av den første gangen jeg reiste til Ghana, gnei inn hendene bare jeg skulle drikke vann av ei flaske. Til slutt kom jeg til et punkt da jeg tenkte "nei, det her går ikke lenger. Nå er jeg alt for hysterisk". Etter det hadde jeg med noen antibac våtservietter i vesken når vi var ute og fartet, og det hendte rett som det var at jeg kom hjem med likt antall våtservietter som da jeg dro ut. Jeg overlevde likevel.

Nå har jeg tatt i bruk antibacen igjen. Denne gangen er jeg like hysterisk som den første store reisen min, barnehagebasillene har inntatt familien! Lille Faff har vært forkjølet og hanglet i en uke, nå er hun heldigvis tipp topp igjen. Jeg ble smittet på tirsdag og er fremdeles passe pjusk. Da Hannis hentet Faff på barnehagen i dag fikk hun med beskjed hjem om at det gikk omgangssyke blant barna. Jippiyajei!
Min søster er ikke en liten hypokonder, tror bare det er min venninne V som slår henne (hihi), og fem minutter etter at de kom inn døra her kunne hun fortelle at "æ føle mæ kvalm æ asså".
Jeg kan ikke love deg at du ikke blir smittet Hannis, men det jeg kan love deg er at du ikke får omgangssyken etter et kvarter!

Min største skrekk akkurat nå er at jeg skal få en liten spyonge samtidig som jeg selv er syk. Og hvis jeg i tillegg begynner å spy selv også, da er jo alt bare fullkomment.... Derfor, jeg antibac'er alt! Har foreløpig ikke antibac'et snuppelura da, tror ikke huden hennes blir så glad for det.
Jeg leste for ei stund siden at fjernkontroller er den største smittesprederen i hjemmet. Så nå skal jeg gå å røske dem ut av hendene på morfar som sitter og svitsjer mellom håndballkamp og nobelkonserten, basillene skal ut av mitt hus!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits