Honey honey.

Nå har jeg tatt frem Solstrålekoppen min og fylt den med honning. Det er litt te i den også, men bare litt. Jeg påstår alltid at kaffe det liker jeg ikke, men te derimot! Men jeg har begynt å trekke mitt eget utsagn i tvil. Jeg drikker gjerne flere kopper te hver dag (grønn te med sitron), men det er klin umulig å drikke uten å ha hvertfall ei spiseskje honning i koppen. Og jeg tar gjerne mer. På grunn av honningmengden har jeg måttet instruere Hannis om at når hun lager en kopp te til meg må hun for all del ikke ha i tevannet først. Har man i honningen til sist, og i tillegg har glemt hvor mye honning Guro bruker i tekoppen, da er vannet dømt til å flyte over kanten. = søl.
Alt dette fører til at jeg egentlig ikke kjenner så mye smak av te. Det er honningsmaken som definitivt dominerer.
Får jeg servert te hjemme hos andre er det såvidt jeg greier å presse i me en halv kopp. Sukker er ikke i nærheten av å gi den samme gode smaken som honning!
Jeg tror jeg skal trekke tilbake utsagnet mitt om at jeg liker te, til at jeg liker honning. Men en dæsj tesmak i.

I dag har jeg en ekstra god grunn til å helle på med honning forresten. En velkjent kløe har gjort seg til kjenne bak svelget. Er forsåvidt ikke overasket, snuppelura har vært forkjølet siden dag 2 (...) i barnehagen, og før eller siden måtte det vel spre seg videre i familien. I tillegg til å være forkjølet med potte tett nese har hun også hatt litt feber i helga. Det her lover jo godt for det videre barnehagelivet. Etter hva jeg har hørt så kommer hun (og dermed jeg) til å være syk sånn ca sammenhengende det første halvåret. Oh joy...
Jeg har tatt influensavaksine, men den beskytter neppe mot alle de basillene hun kommer til å dra med seg hjem fra barnehagen.
Nei, nå skal jeg ta omega3 pilla mi og begynne med noe fornuftig her. Eller kanskje jeg skal se litt mer på skiskytingen.... hmm.
20080318mai20080022
bilde av snuppelura fra i sommer da hun var syk og hadde 40 i feber.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits