Nye klær.

Det ble jammen meg tur til kjøpesenteret i dag, selv om gradestokken snek seg helt nede på - 14 grader. Jeg måtte kjøre meg en runde med bilen først, sånn at det var en levelig temperatur inni til Hannis og snuppa skulle sette seg inn.
Årsaken til handleturen er at min lille snupp er i desperat behov for klær som passer... Hun skyter i været for tiden, og nå når hun har begynt i barnehagen skal hun hvertfall ikke komme der med for små klær! Og ja, jeg vet at det er jul om litt under tre uker, og hun får sikkert masse klær da. Men det hjelper liksom ikke, hun må jo ha klær som passer i de tre ukene frem til jul og. I tillegg til at hun skal ha på seg et antrekk hver dag, så skal det også ligge to ekstra sett i barnehagen til enhver tid. Dette førte til at jeg også måtte på strømpebuksehandel i dag. Kjøpte en tre-pack på X-Kids til 100 kr. Ei rød, ei hvit og ei lilla. Enkelt og greit. Fikk også tak i ei hvit Janus Hettelue, hun er alltid så åpen i halsen, uansett hvilket skjerf jeg pakker på henne.
På favorittstedet Lindex kjøpte jeg dette:
dscf2727dscf2729
Det lilla skjørtet er bak frem. Måtte vise frem den søte elefanten på rumpen. Foran på skjørtet er det ei lomme. I tillegg til dette fikk hun også ei blå joggebukse som er lik den røde.

En milpæl er forresten passert. Vi har "forlatt" babyavdelingen og handler nå klær på barneavdelingen! Ungdomsavdelingen neste... grøss og gru.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits