Hjelp meg, eksperter der ute!

Min lille badeengels favorittleke i badekaret er badeendene sine, tre i antallet. Hun sitter å klemmer inn og ut vann av de hele tiden, og det er spesielt morsomt hvis man gjør det under vann, og det står en vannstråle opp av badevannet. Alt i alt så er badeendene den leken som har fenget henne mest over en lang periode, og i tillegg er det de billigste lekene jeg har kjøpt til henne også, 10 kr stykket på Ica Maxi i vår. Men, uansett hvor mye jeg prøver på det, jeg får ikke gjort de rene. Jeg har i en lengre periode lagt merke til at de blir mer og mer møkkete på innsiden, og jeg får det ikke vekk.
Nå er det forsåvidt ingen krise om jeg må kaste dem, de ruinerte ikke månedsbudsjettet da jeg kjøpte dem liksom. Men, som den gode forbruker jeg har blitt, så skal jeg nå hverfall prøve alt før de forkastes.
Derfor, er det noen som har noen tips å komme med? Er det noen supermødre (eller fedre) som har lang erfaring med rengjøring av badeender der ute? Eller bare noen som er jævl### god på rengjøringsting sånn generelt?
Bring it on!

2 kommentarer

05.12.2008 kl.11:28

ta ei tom sprøyte, fyll den med blanding av klorin og vann,,,ev,med salmiakk og vann, sprøyt blandinga inn i det lille hullet i bunn, hold over en bomullsdott el. fingern, og ristgjenta til innsida er rein..så skyldes med rent vannla anda ligge med vann i hulrommet før dette gjøresps..utmerket jobb for assistenten

Berit Jakobsen

05.12.2008 kl.22:40

Skulle gi deg sammme råd som

forrige kommentar, med klorin.Jeg tror ikke at du trenger sprøyte. Det skulle være nok å klemme luft ut av leken og så slippe under klorinvann ,slik at det suges inn. Hvis du har en litt sterk blanding, skulle det være nok å riste den en liten stund,før du klemmer ut vannet og skyller den godt. Skyll mange ganger, siden "Faffen" sikkert biter og sutter på lekene.

Skriv en ny kommentar

hits